Bakanlıktan açıklama: Yeni operasyon başlatıldı

içişleri Bakanlığınca Van’da 622 personelin katılımıyla Eren Abluka-35 Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Coşkun Tanrıöver Operasyonu başlatıldı.

GİRİŞ 24.08.2022 09:32 GÜNCELLEME 24.08.2022 10:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Van ilinde “Eren Abluka-35 (Van-Başkale-Tahılköy) Şehit J.Asb.Bçvş. Coşkun TANRIÖVER”  Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Van İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Jandarma Komando timlerinden oluşan 622 personel 56 operasyonel tim görev alıyor. 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN ABLUKA OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarıyla devam ediyor.

1 TON 929 KİLOGRAM UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eren Abluka-34 Operasyonu'nda; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa operasyonunda toplam 1 ton 929 kilogram toz ve kubar esrar ele geçirildi" açıklamasını yaptı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeyede sıra gelecek
    Cevapla
  • Bozok_01 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah tırnağın iza taş değirmeden başarı nasip etsin
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah im ayaginiza tas degdirmesin allah cc korusun sizleri
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys....ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı