Tekirdağ’da kendisini kovalayan köpekten kaçan 12 yaşındaki çocuğa araba çarptı. Yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, olay anı ise kameraya yansıdı.

Çorlu ilçesi Zafer Mahallesi’nde yolda yürürken bir anda kendisini kovalayan köpekten kaçan 12 yaşındaki K.C.’ye yoldan geçen araba çarptı. Yaralanan talihsiz çocuk, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan köpeğin sahipli olduğu ve sahibinin de polis tarafından ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Sahibi ise başıboş bıraktığı köpeğinin saldırgan olmadığını savundu.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, peşinden gelen köpekten kaçan çocuğa arabanın çarptığı görülüyor.

Yorumlar 73 Yorum Var
  • Er Han 26.08.2022 18:11
    Hav en havlamayası, en uslusu her yere pisliyorlar. Evinde köpek besliyor , site bahçesine pisletiyor ; ayağını basan mı ararsın, üzerine doluşan sineklere mi kızarsın Her açıdan insanla iç içe olmamalılar
  • Misafir 26.08.2022 18:00
    Sahibimin pesine kisturcak bur pitpulla karsilasirrr inş.anlarrr o zamannn
  • Misafir 26.08.2022 17:58
    REIS BU İŞE BIR ÇÖZÜM lütfennn boyle olmaz ki ödüm patlayarakkk mi yasiycaz itler sokakda özgurce dolascak terör esturcek colugu cocugu parcaliycakkk analar babalar kahrolup aglayacakkk belki sakat jalacak belki ölucek aracin altina da girebilir ezilenilirdi YETER gercekden coluk cocuk sokaga cikmasin miii insanin hürriyetiii kısıtlanip kopeğin basibos gezmesine mi seyirci kalicaz psikolojisi travmadi cocugun ailelerinn ACIL ACİLLLL ÇÖZÜMMM CUMHURUMMM LUTFEN
  • Lice 26.08.2022 17:52
    Bu köpek ve hayvan severler nerdedirler acaba.
  • Rumuz 26.08.2022 17:50
    zalim köpekler masum çocuklara saldırıyor.zalim köpeklerin savunucuları var.masum çocukların savunucuları yok heyhat
Daha fazla yorum görüntüle