CHP'li fenomen deşifre etti... İmamoğlu'ndan HALK TV üzerinden Kılıçdaroğlu'na operasyon

CHP'li takunya isimli facebook sayfası Fox TV'den Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya'nın transferi hakkında İmamoğlu'nun Halk TV'de özel bir kadro ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendi ismini önde tutmak olduğu iddiasını ortaya attı.

CHP'li fenomen deşifre etti...  İmamoğlu'ndan HALK TV üzerinden Kılıçdaroğlu'na operasyon
CHP'li fenomen deşifre etti... İmamoğlu'ndan HALK TV üzerinden Kılıçdaroğlu'na operasyon
GİRİŞ 26.08.2022 18:36 GÜNCELLEME 26.08.2022 18:53
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Özellikle seçim dönemlerinde CHP Genel Merkezine verdiği destek ile bilinen Fb.com/takunya isimli facebook sayfası, FOX TV'den Halk TV'ye 3 milyon dolar transfer ücreti karşılığında gittiği iddia edilen İsmail Küçükkaya'nın transferi hakkında şok iddialarda bulunarak, Ekrem İmamoğlu'na ağır suçlamalar yöneltti.

İsmail Küçükkaya'nın yerine gelen isim belli olduİsmail Küçükkaya'nın yerine gelen isim belli oldu

İsmail Küçükkaya kimdir ve nerelidir? İsmail Küçükkaya biyografisiİsmail Küçükkaya kimdir ve nerelidir? İsmail Küçükkaya biyografisi

Emin Çapa hakkında da açıklamalarda bulunan "takunya" isimli hesap, İmamoğlu'nun astronomik rakamlarla Halk TV'de kendi PR ekibini oluşturduğunu, söz konusu oluşumun Kemal Kılıçdaroğlu'nun aleyhine İmamoğlu'nun ise lehine olduğunu açıkladı. İmamoğlu'nun Halk TV'de oluşturduğu özel kadro ile amacının Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendi ismini önde tutmak olduğunu da sorduğu sorulara yansıttı. CHP'li fenomen yaşanan gelişmeleri Kılıçdaroğlu'na operasyon olarak değerlendirdi. 

İŞTE O PAYLAŞIM

İşte CHP'li fenomen takunya'nın yaptığı paylaşım: CHP Genel merkezindeki arkadaşlarımla da görüştüm.

Anladım ki konunun muhatabı Sayın İmamoğlu.

2 gündür sosyal medyada tartışılıyor. Fakat bir açıklama yok. Parti ve genel başkan ise yıpranıyor.

Elde ettiğim bilgiler doğrultusunda Sayın İmamoğlu’na sorularım olacak.

Sayın İmamoğlu;
1- Halk TV'ye transfer olan İsmail Küçükkaya'nın sponsoru siz misiniz?
2- Bu transfer için Küçükkaya’ya 3 Milyon dolar ödediğiniz doğru mu? 
3- Bu transferin arka planında Halk TV ile yaptığınız gizli PR anlaşması mı var?
4- Halen genel merkeze rağmen Cumhurbaşkanlığı adayı olma ısrarınız sürüyor mu, Halk TV bu ısrarınızda yanınızda durup yayınlarında şahsınıza daha fazla destek mi verecek? Bu açık açık genel başkan Kılıçdaroğlu'na operasyon değil mi? AKP’nin ekmeğine yağ mı süreceksiniz?

Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den gönderildiÖzlem Gürses ve Emin Çapa Halk TV'den gönderildi

5- Emin Çapa meselesi var birde. Malum Halk TV’den ayrıldığını duyurmuş, 1 ay sonra geri dönmüştü. Çapa’nın geri dönüşü için de aracı olduğunuz, özel bir bütçe ayırdığınız doğru mu? El altından Halk TV’de gizli bir PR ekibi oluşturduğunuz yönündeki iddialara neden sessizsiniz?

 

Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan bir kaçak yapı skandalı daha!Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan bir kaçak yapı skandalı daha!

6- Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu Boğaz'a nazır lüks villasına kaçak kat çıktı. Biz utandık. Ve sizin buna göz yumarak izin verdiğiniz anlaşıldı. İyice utandık. Bu nasıl halkçılık? Tüm bunlar adaylığınıza Halk TV’den destek almak için mi Sayın İmamoğlu?

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 72
  • Fellini 1 yıl önce Şikayet Et
    45 bin lira maaşı var papazın oglunun paraya ihtiyacımı var adamın yolsuzluk yapsın koskoca arkasında ibb var birde unutmadan bir sürü koyunları var!!!!
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yağmur, kar, olduğunda adam tatilde.... Dokunmayın şaban yorgoya
    Cevapla
  • Mehmet Bölge 1 yıl önce Şikayet Et
    Adama sorarlar aldığı krediler nereye gitmiş, açıklama yok... CAHEPEKKKK ORTAKLIĞI MİLLET HERŞEYİ BİLİYOR... İstanbul, Ankara nasıl alındı masanın gizli ortağı kadın söylediii Bizim oylarımızla diye.. Çocuk katilleri ile ortaklığınızı bozmayın amannnn Bu millet sizin ne Mallllll olduğunuzu gördü
    Cevapla
  • balkanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İbb nin paraları kime gidiyor
    Cevapla
  • Nurgül kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hesabı sorulmayacakmi saniyon ekrem fitil fitil burnundan getirilecek ye ekrem ye
    Cevapla
  • adboz40 1 yıl önce Şikayet Et
    vaybe parayabak,sanki futbolcu mübarek,demekki bağırmak çağırmak iyi para ediyor.da,3 milyon DOLARI kim verdi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir