İstanbul'un bazı ilçelerinde aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde onlarca evi su bastı. Zemin katta bulunan evlerin tavanlarına kadar dolan yağmur suyu itfaiye ekipleri tarafından boşaltılmaya çalışıyor. Evini 4 kere su basan Kadir Şaban, "Burayı 4 kere su bastı. Her seferinde belediyeyi arıyorum. Geleceğiz diyorlar ancak gelmiyorlar" dedi.

İstanbul’da aniden bastıran yağmur su baskınlarına neden oldu. Esenyurt Akçaburgaz Mahallesinde onlarca evi su bastı. Tavanlarına su dolan evlerin içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Mahalle sakinleri ise İSKİ ve Belediye ekiplerini daha önce uyardıklarını, ancak yetkililerin duyarsız kaldıklarını söyledi.

"EVİN İÇİNDE ŞU AN 3 METRE SU VAR"

Evini 4 kere su basan Kadir Şaban, "Burayı 4 kere su bastı. Her seferinde belediyeyi arıyorum. 'Geleceğiz' diyorlar ancak gelmiyorlar. Bayramın 1’inci günü su bastı. O gün su basmadan önce İSKİ’yi aradım. ‘Gelin benim evimi su basacak. Giderde sıkıntı var. Çekmiyor’ diye. 'Geleceğiz' diyorlar gelmiyorlar. Dün yağmur yağdı. Bahçe su toplamaya başladı. Aradım İSKİ’yi tekrar ‘benim evimi su basacak. Gelin kanalı açın' dedim. 'Geliyoruz' dediler. Akşam saat 18.00 oldu yine gelmediler. Benim evimi su bastı. En son saat 00.00’da geldiler. 'Bizim aracımız küçük' dediler. Ben 2 aydır söylüyorum. Gider kapalı hala açmadılar. Evin içinde şu an 3 metre su var. Bütün eşyalarım gitti. Maddi manevi zarara uğradım. İSKİ ve belediye çalışmıyor. Herkes şikâyetçi. Burada kalan gençler vardı. Boğulmaktan son anda kurtuldular" diye konuştu.

KAYNAK: DHA

Yorumlar 71 Yorum Var
  • C ince 27.08.2022 19:42
    Ya kardeşim sen İmamoğlunu arayacan sen yanliş kişileri aramiş sın tabii bey efendiyi bulabilirsen tatile gitmiş olabilir
  • Kürşat 27.08.2022 19:24
    Ya arkadaş oy veren bunlar en çok bağıran yine bunlar yeminle adam acayip kekledi bu İstanbulluları he idare edin artık belki her şey güzelleşir
  • Ahmet 27.08.2022 19:23
    Sayın İmamoğlu, İstanbul'un bazı semtleri Bodrum sahillerini aratmıyor. Şöyle bir deniz şortunuzu giyip, bir yatla İstanbul sokaklarında poz verseniz. Hem tatil özleminiz biter, hem de bizim alışkın olduğumuz görüntülerle hasret gidermiş oluruz.
  • Guiadoglu 27.08.2022 19:07
    Sikayet feryad etmek anca ak partide isler. Bunu biz hep söyledik. Siz gidin altili masayi secin o zaman senin cektigini bütün türkiye cekecek. Anlamayan gecmise baksin. Bugün Erdogan ben chp den adayim desin ben oy vermem. Chp zihniyeti calismaz ve calistirmaz.
  • Murat 27.08.2022 18:59
    Zamanları yok onlar gülşenin peşinde
Daha fazla yorum görüntüle