Kartal'da tüyler ürperten kaza! Yola savruldular

Kartal D-100 Karayolunda kamyonete arkadan çarpan motosikletteki 2 kişi feci şekilde can verdi. Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde trafiğe kapandı.

GİRİŞ 27.08.2022 06:15 GÜNCELLEME 27.08.2022 09:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İki kişinin korkunç şekilde can verdiği kaza saat 02.20 sıralarında D-100 Karayolu Kartal Mevkii Ankara istikametinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Burhan Özbitirgiç (40) idaresindeki 34 CNS 452 kamyonet, Ankara istikametinde seyir halindeyken, aynı istikamette aşırı süratle seyir ettiği iddia edilen ve sürücüsünün ismi tespit edilemeyen 10 LL 320 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kamyonete çarptı.

MOTOSİKLET YANDI, İKİ KİŞİ YOLA SAVRULDU
Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosikletteki 2 kişi yola savruldu. Kaza sonrası sürüklenen motosiklet yanmaya başladı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BİRİ KADIN İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yanan motosikleti söndürürken sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucu motosikletteki biri kadın 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

ÜZERLERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI
Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde trafiğe kapandı. Trafik akışı yan yoldan sağlandı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından üzerlerinden kimlik çıkmayan 2 kişinin cansız bedeni, incelenmek üzere Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, kamyonet sürücüsü Burhan Özbitirgiç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazaya karışan kamyonet ve motosiklet çekici yardımıyla kaldırıldı. Yol bakım ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmem şu motorsiklet denen aleti tabut satın alıyorlar.
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Çoluk çocuğa sahip çıkın anne babalar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler