MSB'den kritik tahıl sevkiyatı açıklaması!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün Ukrayna limanlarından tahıl yüklü 3 geminin daha hareket ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 27.08.2022 09:38 GÜNCELLEME 27.08.2022 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ukrayna limanlarındaki tahılın sevkiyatı için çalışmalar devam ediyor. Bugün sabah itibarıyla Ukrayna limanlarından 3 gemi daha tahıl yüklü olarak hareket etti" denildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gokdeniz karadeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bakanim avrupaya gidicek yardimlari engelle avrupa abd de bize dusman resmen birgun cikip bize dusman olduklarini aciklicekler biz terorle bogusuyoruz onlar terore destek veriyolar daha neyine kafirin hizmet ediyoruz kapatalim kapilari askerimiz polisimiz canimiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma