Son dakika: Lice kırsalında 195 ayrı noktada teröre ağır darbe!

Eren Abluka-34 Narko Terör Operasyonları kapsamında Lice kırsalındaki 195 ayrı noktada 19 adet roketatar sevk fişeği ile 16 milyon 513 bin kök kenevir ele geçirildi.

Son dakika: Lice kırsalında 195 ayrı noktada teröre ağır darbe!
Son dakika: Lice kırsalında 195 ayrı noktada teröre ağır darbe!
GİRİŞ 27.08.2022 12:48 GÜNCELLEME 27.08.2022 13:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da başlatılan Eren Abluka-34 narko terör operasyonları kapsamında 195 ayrı noktada arazi arama tarama faaliyetlerin 19 adet roketatar sevk fişeği ve 16 milyon 513 bin kök kenevir ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığınca başlatılan Eren Abluka-34 narko terör operasyonlarının 16. gününde, Diyarbakır’ın Lice ilçesi Yalaza mahallesi kırsalında önceden tespit edilen 195 ayrı noktada Jandarma Komando Özel Operasyon, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerince arazi arama tarama faaliyeti gerçekleştirildi.

Faaliyetlerde, 19 adet roketatar sevk fişeği, 492 kilogram toz esrar, 43 kilogram kubar esrar ve 16 milyon 513 bin 340 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Zalim düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    LİCE ??? Her taşın altından çıkıyor; o ilçeden uçan kuşun bile kontrol edilmesi gerekir.; bu işin ticaretini yaparak insanlarımızı zehirleyenlerin evlatları zehirlensin; kazandıkları paralarda ATEŞ OLUP CİĞERLERİNİ YAKSIN İNŞAALLAH ...........
    Cevapla
  • Antepli Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl meclisi temizleyin dağdakiler kendiliğinden gelir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi