Şarkıcı Gülşen Nisan ayında verdiği bir konser sırasında bir kişi hakkında “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı.  

İmam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan şarkıcı Gülşen, tutuklandı ve Bakırköy Cezaevine getirildi.  

Skandal sözlerin ardından Gülşen’e gelen tepkiler de devam ediyor. Haber7.com olarak biz de bu konuda sokağın nabzını tuttuk...  

Yorumlar 78 Yorum Var
  • ... 02.09.2022 02:45
    Namaz kılan insanlar aptal durumuna düşüyor. Ve müslümanların ibadethanelerinde onlara yol gösteren imamlar küçümseniyor. Bu aslında tamamen bir zorbalık. Herşeye ses çıkaran insanların büyük bir kısmıda bu zorbalığın büyük bir ortağı. Ama ne olursa olsun bir imam hatipli olarak İMAM HATİPLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM. AYRICA SAPIK DEĞİLİM.
  • ... 02.09.2022 02:41
    Tesettürlü insanlara getirilen kısıtlamalar en basiti. Şöyle düşünün okula giden ve pantolon giyen birine çabuk pantolonunu çıkar yoksa seni okula almam denildiği ve eğer çıkartmazsa pantolonundan çekiştirile çekişitirile yerlerde süründüğünü çıkarıldığını düşünün. Şimdi birine böyle bir şey yapılsa herkes nasıl savunur değil mi? Ama maalesef o zamanlar savunulmadı. Aslında bu olay yine tesettürle ilgili olsa yine savunulmaz. Savunuluyormuş gibi görünülür sadece.
  • ... 02.09.2022 02:39
    Böylece istemediği şekilde, istemediği bir ortamda bulunan çocuklar bulundukları ortamdan şikayet etmeye başlıyorlar. aynı zamanda bu o çocukların akranlarınıda kötü bir şekilde etkiliyor. Ve herkes imam hatiplerin korkunç yerler olduğunu düşünmeye başlıyor. İkinci neden geçmişte yaşanan olaylarla ilgili aslında. Çok önceye bakmamak gerek aslında geçtiğimiz yıllarda Müslüman olmak hayli zordu. Müslüman olmak derken sadece ben Müslümanım demek değil tam anlamıyla Müslüman olmak, dinin gereklerini yerine getirmekten bahsediyorum.
  • ... 02.09.2022 02:37
    Dinine bağlı ailelerde tabiki bunu istiyor ve çocuklarını eğitimlerini aksatmadan dinleriyle haşır neşir olmaları için imam hatipleri tercih ediyorlar ama doğal olarak her çocuk gitmek zorunda değil ve bunu istemeyebilir. Ama çocuklarının iyililiklerini düşünen aileler aslında çocuklarının geleceklerinde onların söz haklarını göz ardı ederek onları istemediği bir hayata sürüklüyor.
  • ... 02.09.2022 02:35
    İmam Hatip Düşmanlığı!! Ülkemizde mevcut olan okul çeşitlerinden biri de imam hatipler. Bu okullar diğer okulların verdiği eğitime ilaveten dini dersler de içeriyor. Yani imam hatipler diğer okullarda verilen eğitimlerden az bir eğitim görmüyor. Tercihe bağlı olarak değişik ders içeriklerine yer veriliyor. Ayrıca imam hatipler çoğu kişilerin sandığının aksine başarısız kişilerin tercih ettiği okullar değil belli inancı olan kişilerin gittiği okullardır aslında. Peki asıl konumuza dönelim, imam hatipler neden karalanıyor?? Birinci sebep aileler. Genel olarak, her aile çocuklarının kendi gittikleri yoldan gitmelerini istiyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle