Ordu'daki kazada yaralananlardan 15'i taburcu edildi

Ordu'nun Ulubey ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı cipin karşı yönden gelen minibüse çarptığı kazada yaralanan 17 kişiden 15’i taburcu edildi.

Ordu'daki kazada yaralananlardan 15'i taburcu edildi
Ordu'daki kazada yaralananlardan 15'i taburcu edildi
GİRİŞ 30.08.2022 14:27 GÜNCELLEME 30.08.2022 14:27

Kaza, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Tahsin Çakar’ın (32), yola çıkan köpeğe çarpamamak için direksiyonunu kırdığı 34 BRL 060 plakalı cip, karşı şeride geçip Fahri Kaya (59) yönetimindeki 52 M 0441 plakalı yolcu minibüsüne yandan çarptı. Devrilen minibüs, yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüleri ile birlikte yolcular N.Ç., K.Ç., Y.Ç., F.Ç., S.G., Y.K., E.K., Z.Ç., M.İ., T.G., N.S., A.S., E.S., L.E. ve R.T. yaralandı. 



Hastaneye kaldırılan yaralılardan tedavileri tamamlanan 15 kişi taburcu edildi. Vücudunda kırıkları olan T.G. ile M.İ.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı