Köpeğin saldırdığı çocuk hastanelik oldu

Konya'da sahipsiz köpeğin saldırdığı 9 yaşındaki çocuk boğazından ve başından yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocuğa 40 dikiş atıldı.

Köpeğin saldırdığı çocuk hastanelik oldu
Köpeğin saldırdığı çocuk hastanelik oldu
GİRİŞ 30.08.2022 16:04 GÜNCELLEME 30.08.2022 16:04
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Konya'nın Kulu ilçesinde sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk boğazından ve başından yaralandı.

Kemaliye Mahallesi Cafer Baran Caddesi'ndeki evlerinin önünde Çınar S'ye köpeğin saldırdığını gören vatandaşlar, hayvanı uzaklaştırarak çocuğu kurtardı.



Yaralı çocuk, olay yerine gelen ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuğa 40 dikiş atıldı, tedbir amaçlı kuduz aşısı yapıldı.

Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 139
  • HALİL 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu başıboş köpekler için hala tedbir almayan ,yerel ve genel yöneticileri şiddetle kınıyorum. Kendi evlatlarının ailelerinin yakınlarının başına gelirse ancak müdahale edecekler sanırım. Bu kaçıncı olay, üstelik bunlar haberlere yansıyanlar. Eminimki daha nice bu tip olaylar nüksediyordur. Bizim ülkemizdeki bu vatandaşın haklarına sahip çıkmama kollamama daha ne kadar devam edecek bilemiyorum. Allaha havale ediyorum. Rabbim nasıl biliyorsa öyle etsin.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işe bir çare daha nekadar. Beklicez
    Cevapla
  • SERland 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanseverlere sövmeyeceğim...
    Cevapla
  • babanın oğlu kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    şişşşşşşşşşşşşşşşttttt! Hayvan severler (!) duymasın ağzınıza biber sürürler sayın yorumcular. Nolmuş yani zararsız birtanecik sokak köpeği bir insan yavrusuna saldırdıysa. Evinizin önüne sizde bir tane çocuk bırakın yazık aç kalmasınlar!!! (yorumdaki ironiyi anlamayanı hayvanseverler sevsin)
    Cevapla
  • Furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    avusturalyada sokak kopegi diye bir sorun yok sahipsiz kopek yok bu ulkede 45 senedir yasiyorum belki 20 kere kopek istirma olayina raslamadim kediler bile 18.00 ile 8.00 arasi sabah birakmak yasak eger kafes kurarsan kedi yakalandimi belediyeye telefon edersin gelip alirlar eger cipi varsa sahibine ceza yazilir cipi yoksa 3 hafta bekletilir sahiblenen olmazsa kediler uyutulur .
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim, madem avusturya'da öyle bir uygulama var, ne diye tüm Türkiye'ye bağıra bağıra söylemiyon. En azından böyle yaparsan, insandan çok hayvanları önemseyen o sözde hayvanseverler toplu olarak avusturya'ya defolup giderler de, ülkemiz bunlardan kurtulmuş olur. Orda gezi olaylar, protesto, vs yapmaya kalksınlar da görelim, bir olur, iki olur, üçüncüye kendilerini kafeste bulurlar. Türkiye'deki gibi her gün protesto, hergün eylem, hergün manifesto gibi aşırı özgürlük yok orda. Orda insanın gözünün yaşına bakmazlar, adamın anasını ağlatırlar !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Seçim sonrası ilk kabine yarın toplanıyor: Masada hangi konular var?