Kuzenini ağır yaraladı 'canım sıkıldı vurdum' dedi!

Konya'da kuzenlerin sokak ortasındaki tartışması kanlı bitti. Tabancayla sırtından ve omzundan vurulan kişi ağır yaralandı. Gözaltına alınan şüpheli kuzen ise gazetecilerin neden yaptın sorusuna "Canım sıkıldı, vurdum" yanıtını verdi.

GİRİŞ 31.08.2022 07:58 GÜNCELLEME 31.08.2022 09:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Konya'da bir kişi tartıştığı kuzeni tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı. Şüpheli kuzen, polis ekiplerince olay yerinde yakalanarak gözaltına alınırken, gazetecilerin neden yaptın sorusuna "Canım sıkıldı, vurdum" dedi.

Olay, gece saat 00.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Karaman Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen Halil I. (35), yanında bulunan kuzeni olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Ahmet K'ya "Sen küçüksün" dedi.

SIRTINDAN VE OMZUNDAN VURULDU, DURUMU AĞIR

İkili arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ahmet K, yanında bulunan tabancayla Halil I'yı sırtından ve omzundan vurdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Halil I, Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Halil I'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İHA'nın haberine göre; olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri tarafından şüpheli Ahmet K, tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

SAVUNMASIYLA PES DEDİRTTİ

Şüpheli, sağlık kontrolü için getirildiği Konya Numune Hastanesinde kendini görüntüleyen gazetecilerin neden yaptın sorusuna "Canım sıkıldı, vurdum" diyerek cevap verdi. Şüpheli daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Orhan BABA 1 yıl önce Şikayet Et
    konusmasa bile tipinden zibidi ,soytari oldugnu sak diye anladim ...asin gitsin
    Cevapla
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın canı sıkılmış. Verecen ağırlaştırılmış müeebeti. Bileşkelerini hesaplayacaksın. Yatsın içerde. Bunların ayağına gülle bağlayacaksın güneşin bağrında ağır işlerde çalıştıracaksın. Gün yüzü de görmemeli.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    adaletinde canı sıkılsa seni ağırlaştırılmış müebbete çarptırsa ne güzel olur.
    Cevapla
  • KİMKİ BU 1 yıl önce Şikayet Et
    Son yıllarda ülkede kirli sakallı dövmeli serseri kılıklı rajon kesen mafya kılıklı yüzbinlerce kişi türedi galesiz umursamaz vurdum duymaz egoist bencil kişi çok 35 yaş altı tam pisikopat ahlak yok namus yok saygı empati yoksunu yoksunu görgü yok adalette olmayınca vuran vurana kesen kesene öldüren öldürene ülke nereye gidiyor
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende vurani idam edecekssin sonra canlm sikildi Idam ettim diyeceksin bu kadar basit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!