2 aylık eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü!

Aydın Koçarlı'da 2 aylık evli çiftin tartışmasında kan döküldü. Kavga ettiği eşini boğazından bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı koca gözaltına alındı.

2 aylık eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü!
2 aylık eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü!
GİRİŞ 01.09.2022 09:29 GÜNCELLEME 01.09.2022 09:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Mustafa Aydoğdu (32), 2 ay önce evlendiği eşi Necla Aydoğdu'yu (33) tartıştıktan sonra boğazından bıçaklayarak öldürdü. Cinayet zanlısı koca gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında kırsal Satılar Mahallesi Demiroluk Mevkisinde meydana geldi. 2 ay önce evlendikleri öğrenilen Necla ve Mustafa Aydoğdu çifti, henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Mustafa Aydoğdu, tartışma sırasında bıçakla eşine saldırdı. DHA'nın haberine göre; Necla Aydoğdu, boğazından aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığılırken, çiftçilik yaptığı öğrenilen eşi ise başında bekledi.

YARALI KADIN, KURTARILAMADI

Gürültü ve yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri adrese geldi. Jandarma ekipleri, Mustafa Aydoğdu'yu etkisiz hale getirirken sağlık ekibi de yaralı kadına müdahale etti.

Sağlık görevlilerin çabalarına rağmen Necla Aydoğdu kurtarılamadı. 2 aylık eşi tarafından öldürülen Necla Aydoğdu' nun cenazesi olay yeri incelemesinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Talihsiz kadının yakınları ise büyük üzüntü yaşadı.

GÖZALTINA ALINDI

Cinayet zanlısı Mustafa Aydoğdu, jandarmanın evde yaptığı incelemenin ardından suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Husam 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart
    Cevapla
  • Vatan Evladı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adi yaratık! İki yıl değil iki ay! Nikah Akdinde ne söz vermiştin; Hastalıkta Sağlıkta, iyi günde kötü günde birbiniz için söz vermiştiniz? Yazıklar olsun senin gibilere yazıklar olsun. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu öküzü. Kafası baltayla kesilmesi lazım.
    Cevapla
  • Gezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kisasa kisasa idam. Kısasda hayir vardir. İdam idam
    Cevapla
  • Tr Az 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Seferki Cahil yobaz Aydın'dan çıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı