20 Bin Öğretmen Atama Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'ye dair elle tutulur projeleri olmayanların boykot çağrısı, öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlayan art niyetli bir girişimdir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 20 Bin Öğretmen Atama Töreninde konuştu.

'BOYKOT ÇAĞRISI ÖĞRETMENLERİMİZİ SİYASİ MALZEME OLARAK KULLANMAYI AMAÇLIYOR'

Bütün bu kazanımlar ülkemizde birilerini rahatsız ediyor. Topyekun eğitim sistemimize faydası olan böyle bir şeyi bile istismar ediyorlar.

Boykot çağrısı öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlıyor. Eğitimi ve öğretmenlerimizi siyasi malzeme yapmak doğru bir yaklaşım değil.

'ART NİYETLİ BİR GİRİŞİM'

Birçok alanda çocuklarımız yeni sınamalarla yüzleşiyor. Türkiye dair hiçbir projesi olmayanların boykot çağrısı tamamen art niyetli bir girişimdir. Bize yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım. Böyle caddelerde sokaklarda dolaşanlar değil.

Sosyal medyadan yayılan popüler kültürün zararlı etkilerinden çocuklarımızı korumalıyız. Bedenen sınıfta zihnen başka yerde olan çocuklar görüyoruz.

Çocuklarımıza özgüven ve atılım ruhu aşılayacak bir perspektifle bu çalışmaları yürütmeliyiz.

Yıllarca emek verdiniz, çok büyük fedakarlıklarda bulundunuz. Bugünler için çabaladınız, ailelerinizin gurur haline geldiniz.

BAŞKAN ERDOĞAN KONUŞURKEN KILIÇDAROĞLU YİNE  BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkan Erdoğan'ın konuştuğu sırada öğretmenlere uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavına yönelik boykot çağrısı yaptı.

Yorumlar 130 Yorum Var
  • Bir memur 02.09.2022 03:15
    Öğrencilerimiz son dönemde yetersiz eğitim alıyor. Bunda modası geçmiş eğitim sistemi ve çağı yakalamaktan uzak öğretmenlerin yetersizlikleri sebep oluyor. Öğretmenlerin de diğer kamu çalışanları gibi adil yapılacak sınavlarla kendilerini geliştirmeleri gerekiyor.
  • Cemil 01.09.2022 23:36
    Belki gitmeyecektim sınava ama boykot çağrısı yaptı ya artık girmek farz oldu ☺️
  • Abdullah ÖZSOY 01.09.2022 23:22
    Öğretmen, sınav yapmaktan ve sınava tabi olmaktan korkmaz. Ben 30 yılı tamamlamış bir öğretmenim sınav yapmaktan da sınava tabi olmaktan da korkmuyorum. Öğretmencilik oynayanlar sınavdan ödleri patlıyor
  • Köylü 01.09.2022 23:05
    Chpkk kapanmadan Türkiye huzur bulamayacak,
  • Xman 01.09.2022 22:48
    Bunu aklı ile hareket eden ögretmende öğretmen liyakti yok bence
Daha fazla yorum görüntüle