TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ikinci pilot olarak görev yaptığı HÜRKUŞ ile Akıncı’nın kol uçuşu yaptığı ve havacılık tarihinde bir ilk olarak tarihe geçen uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı.

TEKNOFEST KARADENİZ’in en özel anlarından biri festivalin 2. gününde yaşandı. HÜRKUŞ ve Akıncı kol uçuşu yapmış, birbirinden zorlu hareketleri başarıyla yapan insanlı ve insansız uçaklar, izleyenlerin büyük beğenisini toplamıştı. HÜRKUŞ’ta ikinci pilot olarak görev yapan Selçuk Bayraktar, o anları ayağının tozuyla anlatarak havacılık tarihinde bir ilke imza attıklarını açıklamıştı.
Selçuk Bayraktar, o tarihi uçuşun uçuş öncesi, hazırlık aşaması, uçuş anı, kokpit ve iniş anının görüntülerini kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştı. Selçuk Bayraktar, “Uçtuğun yere güneş doğacak. Milli Teknoloji Hamlemizin eseri Akıncı ve HÜRKUŞ, Samsun’da kol kola kanat uçuşunda” ifadelerini kullandı.

Bayraktar’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni, paylaşım ve yorum aldı.

Yorumlar 178 Yorum Var
  • Hayrettin Ergün 02.09.2022 16:43
    Allah yardımcın olsun,Başarılar diliyorum...
  • D. K. 02.09.2022 12:37
    Maşallah, Allah yardımcınız olsun.
  • Türkoğlu 02.09.2022 12:26
    Rabbim yolunuzu açık etsin. samimiyetsiz ve iki yüzlülerin yönetici olarak ayağınıza çelme takmasına fırsat vermesin. Duaları kabul olanların duaları hürmetine rabbim yar ve yardımcınız olsun.
  • sultan 02.09.2022 12:05
    YÜRÜ KARDAŞ YOLUN AÇIK OLSUN ayagın taşa deymesin aslanlarınla bin yaşa
  • MTS 07 02.09.2022 12:03
    Selçuk BAYRAKTAR kardeşim, seninle gurur duyuyoruz, sana karedeşim diye hitap etmektende gurur duyoyorum, inanın yaptıkların ülkemize kazandırdıklarını gördükçe gözlerim yaşarıyor şu anki o milli duygulanma ile göz yaşlarımı tutamadım, Allah c.c her daim yar ve yardıncın olsun, yolun açık olsun yiğit delikanlı, başarılarının devamı ile Türkün istikameti hep kızıl elma olacak.
Daha fazla yorum görüntüle