Firari hükümlü, saklandığı evin bodrumundaki sığınakta yakalandı

VAN'da, 'terör örgütüne bilerek isteyerek yardım etmek' ve 'hırsızlık' suçlarından hakkında 12 yıl 8 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisin operasyonuyla saklandığı evin bodrum katındaki sığınakta yakalandı.

Firari hükümlü, saklandığı evin bodrumundaki sığınakta yakalandı
Firari hükümlü, saklandığı evin bodrumundaki sığınakta yakalandı
GİRİŞ 02.09.2022 23:13 GÜNCELLEME 02.09.2022 23:15
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

VAN'da, 'terör örgütüne bilerek isteyerek yardım etmek' ve 'hırsızlık' suçlarından hakkında 12 yıl 8 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisin operasyonuyla saklandığı evin bodrum katındaki sığınakta yakalanarak, gözaltına alınıp, tutuklandı.



İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan kişilerin yakalanıp adalete teslim edilmelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, 'terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek' ve 'hırsızlık' suçlarından hakkında 12 yıl 8 ay hapis cezası bulunan firari hükümlünün yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu firari hükümlünün saklandığı adres belirlenip, İpekyolu ilçesindeki eve operasyon düzenlendi. Operasyonda firari hükümlü, evinin bodrum katında yaptığı sığınakta yakalanarak, gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • İbrahim Alkılıç 1 yıl önce Şikayet Et
    Fare gibi yaşamaya alışkın bunlar.
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    bu pkk fetö chp ip çileri ipe dizeceksin vatansız hainler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları beslmiyecegiz bunların boyunlarına uzaktan kumandalı istenilen sınır dışına çokarsa otomatik patıyacak bomba düzenegini bağlıyacaksın sonra yaktıkları ormanlarda ömür boyu ağaç dikimi ve bakımı yaptıracaksın hiç değilse kalan ömürlerinde bir işe yaramış olsunlar veya tarıma çifliklerde çalıştırın ne bu yahu besilik dana gibi devlet bunları besliyor ya asın yada çalışsınlar
    Cevapla
  • Fatih Özen 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika yorum
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet herzaman 18 yaşındadır...
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    korkarak böyle devam etseydi simdi hapishanede biz bu ite bakacagiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
İzmir'de deprem!