Büyükçekmece’de feci kaza:1 ölü, 1 yaralı

E-5 Karayolu Büyükçekmece Celaliye mevkiinde aynı yöne giden hafif ticari aracın kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Büyükçekmece’de feci kaza:1 ölü, 1 yaralı
Büyükçekmece’de feci kaza:1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 03.09.2022 16:39 GÜNCELLEME 03.09.2022 16:39

Kaza, saat 14.45 sıralarında E-5 karayolu Celaliye Mevkii Kumburgaz istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Bektaş yönetimdeki (63) 54 LJ 347 plakalı hafif ticari aynı yönde seyreden Tuğrul S. yönetimdeki 28 YH 202 plakalı kamyonete arkadan çarptı.



Olay sırasında büyük bir ses duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Hafif ticari araç içerisinde sıkışan sürücü Kadir Bektaş olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak incelemelere başladı. Bektaş’ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan Tuğrul S. isimli sürücü ise tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Bölgedeki kaza sonrası trafik yoğunluğu yaşandı.

Kazanın sesini duyan bir vatandaş yaşananları anlatarak, “Kaza oluşunu görmedim ama çok şiddetli ses duyduk. Daha sonra vatandaşlarla ilgili yerleri aradık. Sanırım diğer araçtaki kişi hayatını kaybetmiş diğer kamyonetteki adam ise hafif yaralanmış öyle söylendi” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?