7 kişilik aile cankurtaranlar sayesinde akıntıdan kurtuldu

Sakarya'da etkili rüzgar ve dalgaya rağmen denize giren 7 kişilik yabancı uyruklu aile, kıyıya yakın bir mesafede akıntıya kapıldı. Kıyıya dönemeyen aileyi cankurtaran ekipleri, denize girerek saniyeler içerisinde krutardı

7 kişilik aile cankurtaranlar sayesinde akıntıdan kurtuldu
7 kişilik aile cankurtaranlar sayesinde akıntıdan kurtuldu
GİRİŞ 04.09.2022 16:27 GÜNCELLEME 04.09.2022 16:27

Olay, Yalı Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde bulunan Sahilpark yanındaki Cankurtaran Grup Amirliği önünde meydana geldi. Kule 10 önünde denize giren 7 kişilik yabancı uyruklu aile, bir anda dalgaların arasında kaldı.

Şiddetli rüzgar ve boyu yaklaşık 2 metreyi bulan dalgaya rağmen denize giren aile, kıyıya yakın bir mesafede olmalarına rağmen, akıntı sebebiyle geri dönemedi. Bağrışmalar üzerine 4 kişilik cankurtaran ekibi, ve bir jetski, ailenin olduğu yere gitti.

Saniyeler içinde boğulma vakasına müdahale eden ekipler, aileyi sudan çıkarttı. Saat 13.30 itibariyle de Karasu Kaymakamlığı tarafından denize girişler bir gün süreyle kısıtlandı. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı