Kadıköy Moda sahilinde iki grup tekme, yumruk ve sandalyelerle birbirine girdi. Kolundan yaralanan bir genç canını zor kurtarıp kendini kayalıklara atarken, Kadıköy - Tavşantepe Metrosu’nda da yolcuları rahatsız eden bir genç dövülerek dışarıya atıldı. Zeytinburnu’nda ise genç bir kıza laf atan şahıs ise sopalarla dövüldü.
Kadıköy Moda sahilinde geçtiğimiz günlerde iki grup, henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Grubun tekme ve yumruklarla saldırdığı olayda bir genç, sandalyeyle vurulması sonucu kolundan yaralandı. Genç grubun elinden kurtularak kendisini kayalıklara atarken, o anlar ise kameralara yansıdı.

Tekme, yumruk, sopa ve sandalyeli kavgalar kamerada
Kadıköy - Tavşantepe Metrosu’nda da yolcuları rahatsız ettiği iddia edilen bir şahıs, önce uyarıldı ardından da gençler tarafından dövülerek metrodan dışarıya atıldı. Hareketli anlar kameralara yansırken, kadınlar ise ayağa kalkarak şahsa ve onu dövenlere tepki gösterdi. Zeytinburnu’nda ise genç bir kıza laf attığı iddia edilen bir şahıs, sopalı bir grup tarafından sokak ortasında dövüldü. Korku dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • misafir 05.09.2022 14:37
    sorsanız hepsi namus bekçisi
  • Yörük 05.09.2022 12:25
    insanlara bi haller oldu metrokentlerde yaşayanlar çok stressli büyük şehirler artık sadece para kazanılacak yerler oldu ama insanların insanlığını elinden alıyor hergün bir kavga gürültü haberi yıllar geçtikçe insanlar daha medeni olacakları yerde daha çok güç ile birşeyleri halledeceklerini sanıyorlar bana göre manevi çöküş ile başlayan ve meta dünyanın verdiği bir başlangıç hayırlısı Allahtan ne diyelim
  • Murad 05.09.2022 12:21
    Ne oluyoruz ya herkes mafya olmuş çıkmış. belli bir sayıyı bulan gençler herkese saldırmaya başladı. Birilerinin bu konunun üzerinde KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE dıurması lazım yoksa önüne geçilemeyecek büyük olaylar olur. Artık bizler ve cocuklarımız dışarı çıkamayacak duruma gelecekler