Kadıköy'de bariyere çarpan otomobil takla attı

Kadıköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyere çarptıktan sonra takla attı. Kazada yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kadıköy'de bariyere çarpan otomobil takla attı
Kadıköy'de bariyere çarpan otomobil takla attı
GİRİŞ 05.09.2022 12:59 GÜNCELLEME 05.09.2022 12:59

Kaza saat 11.45 sıralarında Kadıköy Çevreyolu Fikirtepe Mevkii'nde meydana geldi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde ilerleyen Merdi Çördük yönetimindeki 41 AH 728 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton ve çelik bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilinden çıkartılan sürücü ambulans ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İTFAİYE EKİPLERİ ARIZALANAN TAKSİYİ İTEREK YOLDAN KALDIRDI

Kaza nedeni ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde trafik yoğunluğu oluştu. Ekiplerin çalışması sırasında trafik tek şeritten sağlandı. Bu sırada kaza yerinde bir taksinin arıza yapmasıyla trafik tamamen durdu. İtfaiye ekipleri arızalan aracı iterek yol kenarı aldı. Kaza yapan otomobilin kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü