Şırnak’ta kamyonla gölete düşen şoförün cesedine ulaşıldı

Şırnak’ta Cudi Dağı eteklerinde bulunan kömür ocaklarında kamyonla gölete düşen 21 yaşındaki Yusuf Hazar’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Şırnak’ta kamyonla gölete düşen şoförün cesedine ulaşıldı
Şırnak’ta kamyonla gölete düşen şoförün cesedine ulaşıldı
GİRİŞ 07.09.2022 11:26 GÜNCELLEME 07.09.2022 11:26

Şırnak’ta Cudi Dağı eteklerinde bulunan kömür ocakları bölgesinde dün sabah saatlerinde maden ocağında 21 yaşındaki Yusuf Hazar, kontrolünden çıkan kamyonla gölete düştü.

Araç suya gömülürken, sürücü Yusuf Hazar kayboldu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye Şırnak ve Diyarbakır AFAD İl Müdürlüklerinden ekipler ile UMKE, belediyelerin İtfaiye dalgıçları, Bitlis Polis Arama Kurtarma ve Diyarbakır Jandarma Su Altı Arama- Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Su altındaki kamyona ulaşılırken, Yusuf Hazar ise bulunamadı. Havanın kararmasıyla dün ara verilen çalışmalar, bugün sabahın erken saatlerinden yeniden başladı. 13 dalgıcın görev aldığı çalışmalarda Yusuf Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan Hazar'ın cesedi, otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam