Otomobil, okul duvarına çarptı: 3 yaralı

Mersin'de sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin okul duvarına çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.

Otomobil, okul duvarına çarptı: 3 yaralı
Otomobil, okul duvarına çarptı: 3 yaralı
GİRİŞ 07.09.2022 16:51 GÜNCELLEME 07.09.2022 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Tarsus ilçesi 82 Evler Mahallesi Adana Caddesi'nde Sesim Sarpkaya Lisesi önünde meydana geldi. Kavisli yolda ilerlerken T.A.K.’nin (39) kontrolünü yitirdiği 33 PJG 52 plakalı otomobil, okul duvarına çarptı. Kazada, sürücü T.A.K. ile yanındaki T.A. (58) ve E.A. (27) yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

AYNI BÖLGEDE DAHA ÖNCE 1 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Bu arada, aynı bölgede 2 Temmuz günü M.Ş.K.’nin kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç, yoldan çıkıp kaldırımda yürüyen Zehra Gürses'e (21) çarpmıştı. Duvarla araç arasında sıkışan Gürses, yaşamını yitirmişti.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Direksiyon hakimiyetini kaybetmiş bulan varsa vatandaşa iade etsin lütfen nekadar basit masum bir kelime yolda ilerlerken birden ne olduysa direksiyon hakimiyetini kaybettim ben masumum hakim bey
    Cevapla
  • İLHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende Dedim Belki ÖTV indirim var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?