İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde faaliyete geçen bir hediyelik ve çeyizlik eşya mağazası, açılışa özel indirim yapınca vatandaşlar, saatler öncesinden geldikleri mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kepenklerin açılmasıyla mağazanın önünde izdiham yaşanınca, yığılmadan tedirgin olan mağaza yetkilileri mağazanın kepenklerini kapattı.

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde ev eşyalarının satıldığı Delice Home isimli mağaza, şubesinin açılışına özel indirim yaptı. Kampanyayı duyan ve indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise açılış saatinden saatler önce mağaza önünde yerini aldı. Mağaza önünde metrelerce uzunlukta kuyruklar oluşturan vatandaşlar, açılışın indirimli ürünlerle yapıldığı duyurulan mağazanın önünde izdihama neden oldu. Kepenklerin açılmasıyla birlikte oluşan yığılma nedeniyle mağaza yetkilileri tarafından kepenkler geri kapatılarak içeriye vatandaşların girişi engellendi. Polis, vatandaşların sorunsuz dağılmaları ve mağaza önünde ve çevresinde sorun yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

“Bizi kandırdılar, hepimiz burada mağdur olduk”

İndirim için mağazaya gelen Serkan Uca kepenklerin geri kapatılmasına tepki göstererek, “Sabah saat 9’dan beri burada bekliyorum burada. Bardak falan alacaktım. Bizi kandırdılar, hepimiz burada mağdur olduk. Sözde izdiham varmış ama hiçbir izdiham yok. Resmen aldatıcı, bizi kandırdılar” dedi.

“Buraya 3-4 bin kişi toplanıldı. İçeriye sadece 400-500 kişi alındı”

Azize isimli bir vatandaş ise “ Çok büyük bir reklam yapıldı. Sultanbeyli’den Ümraniye'lere kadar kataloglar dağıtıldı. Çok büyük reklamlar oldu. Burada 3-4 bin kişi toplanıldı. İçeriye sadece 400-500 kişi alındı. Buraya haber kanalları çağrıldı. Reklamlar yapıldıktan sonra 'polis memurları izin vermiyor' denildi, indirim iptal edildi. Polis memurlarına şikayetimizi beyan ettik. Bu bir insanlık suçudur. Bu kadar insanı toplandılar. Sadece şikayetçi olmak istiyoruz“ diye konuştu.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Türk Gücü 08.09.2022 01:14
    Rezillik kepazelik bir durum sergiliyor bu millet..şükür etmesini bilmezler
  • zafergülten 07.09.2022 21:54
    osmanlı millette para olsa evlenecek kızına çeyizlik ,evinin yıpranmış eşyasını yenilemek için bu kuyruğa girmez. görüyormusun kuyrukta tanınmış bir zengin,hep maaaşlı,emekli orta gelirli ,hatta fakir sayılabilecek insanlar.paraları sınırlı olduğundan nerde ucuz birşey duysalar saldırıyorlar.
  • ümit SİZ 07.09.2022 21:41
    bu bir insanlık suçudur. vantrologlar gibi içimden haykıra haykıra güldüm. cehaletimize de orotup ağladım.
  • tepki 07.09.2022 21:34
    bir de fakir var derler tv bak alo diyene ne kadar parasi mali var ise verir evine hirsiz girer giden para altina bak banka bile zor cikar konser olur yer yok hoteller ayni sokak da park yok araba dolu fakir var ise cok az onu birileri secim icin kullanir yardim etmez daha fakir olsun der mali olsa bile cøpe atar vermez fakire sonra fakir derler ucuz de on kurus asagi olsa bile herkes kosar cok zaman aldiklari sey cøp aslinda
  • Osmanli 07.09.2022 21:07
    bu millette para yoksa ben ucrumdan atlarim
Daha fazla yorum görüntüle