Bağ evinde aile faciası: 2 ölü

Gaziantep'te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir genç, bekçilik yaptıkları bağ evinde cinnet geçirince önce babasını bıçaklayarak öldürdü sonra da kendisini asarak yaşamına son verdi.

GİRİŞ 08.09.2022 03:24 GÜNCELLEME 08.09.2022 10:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Şahinbey ilçesi kırsal Mimar Sinan Mahallesi Halep Bulvarı üzerindeki bir bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, bağ evinde bekçilik yapan Halil Adıgüzel (56) ile psikolojik sorunlar yaşayan oğlu Orhan Adıgüzel (26) bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı.

Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında cinnet geçiren Orhan Adıgüzel, öfkesine hakim olamayarak babasını göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan baba, olay yerinde hayatını kaybetti. Babasının ölümüne neden olan Orhan Adıgüzel ise kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

Baba-oğuldan haber alınamayınca korkunç manzara ile karşılaşıldı

Yaşanan olay sonrası uzun süre baba oğuldan haber alamayan yakınları durumlarından şüphelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede baba Halil Adıgüzel'in bıçaklanarak, oğlu Orhan Adıgüzel'in ise asılma sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Bağ evinde yaşanan aile faciası sonrası hayatını kaybeden baba ile oğulun cansız bedenleri olay yerinden yapılan incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA, AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ali Er 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayri milli Öğreti m ve Din çalişanları ve Partiler gidişatın bu yönde olduğunu gösteriyor
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ya sabır ya sabır Allahım bu çok kötü Evlat yetiştir seni öldürsün kimseye Rabbim böyle son vermesin psikoloji ne garip şey miş Babayı öldürüyor psikologlar piskiyatrisler ne güne duruyor normal insan var mı hep hasta zaten
    Cevapla
  • Ahmet biy 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti