Kurye ile bir grup arasında yumruklu kavga: 1 yaralı

Adıyaman’da, Dominos Pizza firmasına ait kurye ile bir grup şahıs arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan yumruklu kavgada 1 kişi yaralandı.

Kurye ile bir grup arasında yumruklu kavga: 1 yaralı
Kurye ile bir grup arasında yumruklu kavga: 1 yaralı
GİRİŞ 08.09.2022 17:33 GÜNCELLEME 08.09.2022 17:33

Edinilen bilgilere göre, Atatürk Bulvarı Valilik Kavşağı yakınlarında Dominos Pizza'da çalışan kurye ile bir grup arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada A.H. isimli kişi darp neticesi yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavga esnasında kimliği belirsiz bir şahıs eline aldığı tabureyle kuryenin çalışmış olduğu firmanın camlarını parçaladı. Daha sonra olay yerine gelen yunus polis ekiplerince kavga eden şahıslara müdahalede bulunuldu.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor