PKK'nın finans ayağına darbe: 9 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da 1 milyon 439 bin kök kenevir ile 337 bin kök skunk ele geçirildiğini ve 9 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

PKK'nın finans ayağına darbe: 9 kişi gözaltına alındı
PKK'nın finans ayağına darbe: 9 kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 09.09.2022 10:17 GÜNCELLEME 09.09.2022 10:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 'Eren Abluka-34 Narko Terör Operasyonu' ile terör örgütünün finans kaynaklarına darbe vuruluyor.

Operasyonun 29'uncu gününde; Diyarbakır'ın Lice ilçesi Serince Mahallesi kırsalında önceden tespit edilen 65 ayrı noktada jandarma komando özel operasyon, jandarma komando ve güvenlik korucusu timlerince arazi arama-tarama faaliyeti yapıldı.

1 milyon 493 bin kök kenevir bitkisi, 337 bin kök skunk bitkisi, 54 kilo toz esrar, 216 kilo kubar esrar ve 3 bin 600 metre sulama hortumu ele geçirildi; 9 şüpheli ise gözaltına alındı. 'Eren Abluka' operasyonlarının halkın desteğiyle kararlı olarak başarı ile sürdürüldüğü belirtildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Zalim düşmanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Lice ve civarı yerleşim yerlerinin etrafı 7 metre yükseklikte duvar örülüp tek çıkış kapısı yapılması ; buralardan çıkışın kontrolünün emniyet birimlerince yapılması,ayrıca bu yerlerden uçacak kuşlara dikkat; edilmesi zorunludur !!!.
    Cevapla
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yakalanan 9 kişi idam edilmeli, hakimler yeterli cezaları vermediği için pervasızca hareket ediyorlar
    Cevapla
  • Debigayrı 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmesse daha cok gençlerimiz zehirlene ek birini gebert milyonları yaşat nokta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız