İstanbul'da sörf tahtasından 4 kilo uyuşturucu çıktı: 2 şüpheli yakalandı!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yurt dışından Türkiye’ye sörf tahtası içinde uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli yakalandı.

İstanbul'da sörf tahtasından 4 kilo uyuşturucu çıktı: 2 şüpheli yakalandı!
İstanbul'da sörf tahtasından 4 kilo uyuşturucu çıktı: 2 şüpheli yakalandı!
GİRİŞ 10.09.2022 17:35 GÜNCELLEME 10.09.2022 17:35

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda yurt dışından Türkiye'ye sörf tahtası içinde uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli yakalandı.

Bagaj bölümüne verdikleri sörf tahtalarını inceleyen Jandarma ekipleri, tahtaların içine gizlenmiş vaziyette 4 kilo kokain ele geçirdi. Yakalanan biri yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SÖRF TAHTASI İÇİNDE UYUŞTURUCU TİCARETİ 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; şüpheli şahısların yurt dışından sörf tahtalarının içine gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde getirerek İstanbul genelinde piyasaya satacağı bilgisini aldı. Alınan bilgi çerçevesinde araştırmalara başlayan Jandarma ekipleri, yabancı uyruklu olan şüphelinin yurtdışından Türkiye'ye turist gibi geleceği, uyuşturucu maddeyi gizlediği sörf tahtalarını uçağın bagaj kısmına paketleyerek koyduğu ve diğer şüphelinin kendisini Türkiye'de karşılayacağı bilgisini elde etti.

HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU 

Uçuş saati ve kodunun tespit edilmesi üzerine Jandarma ekipleri İstanbul Havalimanında takibe başladı. Söz konusu uçak iniş yaptıktan sonra bagaj bölümünde sörf tahtalarını bir şahsın aldığının belirlenmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı ve şüpheli şahıslar kıskıvrak yakalandı. Operasyonda; sörf tahtaları arasına gizlenmiş vaziyette 4 kilo kokain ele geçirildi.

Yakalanan biri yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edilirken, olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen şahıslara yönelik soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!