Gaziantep traktör tarlaya uçtu: 1 ölü 4 yaralı

Gaziantep'te inşaat işinden dönen 5 kişinin bulunduğu traktör, kontrolden çıkınca yol kenarındaki tarlaya uçtu. Feci kazada bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

GİRİŞ 10.09.2022 21:08 GÜNCELLEME 11.09.2022 09:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te akşam saatlerine doğru feci bir kaza meydana geldi. Aynı aileden 5 kişinin bulunduğu aracın devrilmesi sonucu bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

2 KARDEŞTEN BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ AĞIR YARALI

Yavuzeli ilçesine bağlı Beğendik Mahallesi'nden Gürpınar Mahallesi'ne seyir eden İmam Yılmaz idaresindeki 27 KR 644 plakalı traktör, rampa aşağıya inen yolda kontrolden çıkarak, yol kenarındaki fıstık tarlasına uçtu. Feci kazada iki kardeşten 42 yaşındaki İmam Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Ekrem Yılmaz ise ağır yaralandı. Kazada traktörün römorkunda bulunan 3 kişi ise tarlaya savruldu.

Kazada hayatını kaybeden İmam Yılmaz.

Yaralı Ekrem Yılmaz ve tarlaya savrulan çocuklar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılırken, İmam Yılmaz'ın cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından adli tıpa kaldırılacak.

FAYANS DÖŞEME İŞİNDEN DÖNÜYORLARDI

İmam Yılmaz ve kardeşinin Beğendik Mahallesi'ndeki bir evin fayans döşeme işini yaptığı ve evlerine dönerken feci kazanın meydana geldiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara şifa versin ailesine sabır versin
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    rampa aşağı traktörü boşda salladılar sonuçda kaçınılmaz oldu
    Cevapla
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillah ve İnna İleyhi Raciun
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    kabinsiz traktörlerde acil birdurum oldugu anda surucu derhal atlamalı kaza degil traktör öldürüyor yadakabin zorunlulugu getirilirse ölümlerin önüne nispeten geçilebilir.allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel kardeşim bu traktörler fistik tarlasi olanlar icin yani kabin olursa tarlaya giremez agaclarin arasindan süremez ecel gelmiş kaza bahane Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • M.Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah vefat edene rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki