TEM'de alkollü sürücü seyir halindeki araca arkadan çarptı: 1 yaralı

Kavacık TEM Edirne istikametinde alkollü olduğu tespit edilen sürücü hızını alamayıp seyir halindeki araca arkadan çarparak durabildi. Alkollü sürücü kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

TEM'de alkollü sürücü seyir halindeki araca arkadan çarptı: 1 yaralı
TEM'de alkollü sürücü seyir halindeki araca arkadan çarptı: 1 yaralı
GİRİŞ 11.09.2022 02:52 GÜNCELLEME 11.09.2022 02:52

Olay saat 12:30 sularında Kavacık TEM Edirne istikameti Molla Gürani mevkiinde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, 34 UE 4828 plakalı araç sahibi Eyüp Yılmaz seyir halinde olan 01 ACG 44 araç plakalı sürücüsü Cengiz Bircan'a hızını alamayıp arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Eyüp Yılmaz kontrolündeki araç yola savruldu. Kazada 01 ACG 44 plakalı sürücü Cengiz Bircan ve arabada bulunan ailesi yara almadan kurtuldu.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri itfaiye ve ambulans sevk edildi.
Yapılan kontrollerden sonra sürücü Eyüp Yılmaz 170 promil alkollü olduğu tespit edildi. Arkadaşı Kerem Adalı ise hafif yaralanarak ambulansa kaldırıldı. Kazadan dolayı yoğun şekilde araç trafiği olurken polis ekipleri tek şeritten trafik akışını sağladı. Olay yerine çekici ve temizleme ekiplerinin gelmesiyle trafik tekrardan açıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor