Kalp krizi geçiren kuzenini ambulansa yetiştirdi, kendi de kalp krizi geçirdi

Trabzon'da kalp krizi geçiren kuzeni İsmail Yılmaz'ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Hüsnü Yılmaz da kalp krizi geçirdi. İki kuzen, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kalp krizi geçiren kuzenini ambulansa yetiştirdi, kendi de kalp krizi geçirdi
Kalp krizi geçiren kuzenini ambulansa yetiştirdi, kendi de kalp krizi geçirdi
GİRİŞ 11.09.2022 09:33 GÜNCELLEME 11.09.2022 09:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzon’un Araklı ilçesinde yemek yerken kalp krizi geçiren kuzenini aracıyla hastaneye yetiştirmeye çalışırken yolda kalp krizi geçiren şahıs kuzeniyle birlikte kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Çukurçayır Mahallesi'nde yaşayan İsmail Yılmaz (60), yemek yerken kalp krizi geçirdi. Yılmaz'ın fenalaştığını gören amcasının oğlu Hüsnü Yılmaz (57), aracıyla kuzenini ambulansa yetiştirmek için yola çıktı. Hüsnü Yılmaz, İsmail Yılmaz'ı ambulansa yetiştirdikten sonra fenalaşarak yere yığıldı.

İKİ KUZENDE HAYATINI KAYBETTİ

Kalp krizi geçirdikleri anlaşılan 2 kuzen, kaldırıldıkları Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hüsnü ve İsmail Yılmaz'ın cenazeleri, ilçeye bağlı Çukurçayır Mahallesi'nde yarın ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel bi dostlukları varmış ki Rabbim ayırmamış
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin .Bu Covid aşılarından sonra kalp kirizlerine bagli ölümlerde artışlar var asidan önce bu kadar cok kalp krizi yoktu.sağlık bakanlığı 2021den önce yılık kalp krizine bağlı ölümlerin oranını birde aşıların vurulmaya baslandigi 2021den sonraki kalp krizine bağlı ölümlerin oranını yayinlasin sizce yayinlarlarmi tabiki hayır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti