İdlib şehidi uzman çavuş, mezarı başında anıldı

Suriye'de teröristlerce açılan ateşte şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe (24), şehadetinin 1'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

İdlib şehidi uzman çavuş, mezarı başında anıldı
İdlib şehidi uzman çavuş, mezarı başında anıldı
GİRİŞ 11.09.2022 16:18 GÜNCELLEME 11.09.2022 16:18

Suriye'nin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde 11 Eylül 2021'de askeri araca teröristlerce tanksavar ile açılan ateşte Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe, şehit oldu. Evli olan şehit Sınırtepe, memleketi Kayseri'de toprağa verildi. Sınırtepe, şehadetinin yıl dönümünde Kartal Şehirliği'ndeki kabri başında anıldı. Buradaki anma programına, şehidin babası Faruk, annesi Suzan, eşi Sevinç Sınırtepe ve çok sayıda kişi katıldı. Duaların okuduğu programda şehidin annesi ile eşi, gözyaşı döktü. Şehidin babası Faruk Sınırtepe de "Vatan sağ olsun. Allah vatana, millete zeval vermesin. Allah askerimizi, ordumuzu, polislerimizi korusun. Çok şükür, böyle bir durum başımıza geldi. Şükürler olsun. Mevlam bu durumu bize hediye etti. Geride 3 kardeşi daha var; gerekirse onlar da vatana, millete ve bu bayrağa feda olsun" dedi. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!