Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Azerbaycan’a başsağlığı mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehit olan Azerbaycan askerleri için başsağlığı mesajı paylaşarak, “Haklı davalarında can Azerbaycan’ın yanındayız” dedi.

GİRİŞ 14.09.2022 02:41 GÜNCELLEME 14.09.2022 09:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında yaşanan çatışmalar sonucu şehit olan Azerbaycan askerleri için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında yaşanan çatışmalarda şehadete kavuşan kahraman Azerbaycan askerlerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı diliyorum. Haklı davalarında can Azerbaycan’ın yanındayız.”

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 6
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman hocam Kemal ve avanesi duymasin aman hocam 6+1 masasi duymasin hocam kalptan giderler hocam Allah sehitlerimizin yerini cenet etsin
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehit olan Kardeş Azerbaycan askerlerine Allah tan Rahmet ailesine sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyoruz Ruhları şad olsun.
    Cevapla
  • kenan ateş 1 yıl önce Şikayet Et
    yapma ya!? şehitlere rahmeti ve yakınlarına başsağlığını son model mercedes arabasıyla tur atarken mi dilemiş?
    Cevapla
  • ali haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    saf tevhid akidesini bu belamlar asla anlatmazlar ve faiz, içki, kumar, açık saçıklık, fuhuş, kerhane, piyango ve daha nice rezillikler hakkında asla konuşmazlar. çiçek, böcek, trafik haftasını hakkında konuşurlar.
    Cevapla
  • gülmeyecem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim maallenin muhtarıda konuştu.Onuda yayınlayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti