Muğla'nın Ula ilçesinde orman yangını

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Gökova Mahallesinde gece yarısı henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangın, rüzgarın şiddeti ile büyürken, bazı yerleşim yerlerini de tehdit ettiği bildirildi.

GİRİŞ 14.09.2022 03:47 GÜNCELLEME 14.09.2022 03:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yangin gece yarısı Gökova Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alevleri gören vatandaşlar sokağa dökülürken yangını söndürmek için orman söndürme ekipleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin bölgeye sevk edildiği bildirildi. Bu arada rüzgarın da şiddeti ile alevlerin yayılmaya devam ettiği kaydedildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • ACI VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Gece orman yaniyor??? Orasi Turkiye olamaz demeyeleim!!!!!
    Cevapla
  • can 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan dan Pkk lilari Egitiyo Tv de gördüm Sonra kacak Türkiyeye yoluyolar yangini kasitli cikariyolar özelikle Gece mudahale edilmesin diye Rüzgarida hesaba katiyolar ORMANA FOTOKAPA YANGINDA ETKILENMEYEN VE ORMANLARI SIKI KORUMAK LAZIM YAKANLAR her firsati koluyo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular