Muğla Valiliği duyurdu: Yangın kontrol altında!

Muğla Valiliği, Ula ilçesi Gökova Mahallesi’nde gece saatlerinde başlayan orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu.

GİRİŞ 14.09.2022 08:58 GÜNCELLEME 14.09.2022 09:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gökova Mahallesi Kozlukuyu mevkiinde gece saatlerinde başlayan orman yangınına sabahın ilk ışıklarına kadar karadan müdahale edildi. Günün aydınlanması ile birlikte çok sayıda hava aracı alevlere müdahalede bulundu.

Karadan ve havadan yapılan yoğun mücadelenin ardından yangının kontrol altına alındığı öğrenildi. Muğla Valisi Orhan Tavlı da yangın bölgesine gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Bölgede soğutma ve söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, “Sabaha kadar süren yangınla mücadele çalışmalarının neticesinde Gökova Kozlukuyu yangını kontrol altına alınmıştır. Karadan ve havadan yangınla mücadele çalışmalarında fedakarca görev yapan ekiplerimize teşekkür ediyoruz” denildi. 

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Muğla Valiliğinin talebi üzerine Ula ilçesi Gökova mahallesindeki yangın söndürme çalışmalarına; Bakanlığımıza ait 1 adet İHA’nın yanı sıra arazöz, su tankeri, keşif aracı, dozer gibi yangın söndürme araçları ve görevlendirilen personel ile destek sağlanmaktadır." açıklamasında bulundu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Vayyy..Hasandağı ..45 yıl sonra tekrar... Ama eskiden keçiler vardı...Kuruotlar olmazdı... Şimdi Allah korusun tek umut uçaklar...Gece onlardA YOK..
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Yangin gece çıkmış, Arsa mafyasi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir