Aksaray’da devrilen TIR alev aldı, şoförü yaralandı

Aksaray’da balata spreyi ve motor yağı yüklü TIR, devrilip alev aldı. Yaralanan TIR'ın şoförü Orhan Emek (31), çevredekiler tarafından araçtan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Aksaray’da devrilen TIR alev aldı, şoförü yaralandı
Aksaray’da devrilen TIR alev aldı, şoförü yaralandı
GİRİŞ 15.09.2022 10:40 GÜNCELLEME 15.09.2022 10:40

Kaza, saat 23.00 sıralarında Aksaray- Adana kara yolu Karasu kavşağında meydana geldi. Orhan Emek’in kavşakta ilerlerken direksiyon kontrolünü yitirdiği 63 ADG 986 plakalı TIR'ı devrilip, yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra alev aldı. Kazada yaralanan Emek, çevredekiler tarafından araçtan çıkarılıp son anda kurtarıldı. Bu sırada alevlerin sardığı TIR’da zaman zaman patlamalar meydana geldi.

İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Alevler, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan TIR'ın şoförü Orhan Emek'in sağlık durumumun iyi olduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...