Davalık olan yalı boşaltıldı, İmamoğlu'na isyan etti: Sana verdiğimiz oya yazıklar olsun!

Üsküdar Çengelköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile davalık olan Barkan Ailesi'ne ait 150 yıllık 3 katlı yalı boşaltıldı. Yalı sakinleri, İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki göstererek "İmamoğlu'na verdiğimiz oylar haram zıkkım olsun" dedi.

GİRİŞ 17.09.2022 16:54 GÜNCELLEME 17.09.2022 17:33
Bu Habere 213 Yorum Yapılmış

Çengelköy'de 150 yıldır Barkan Ailesi'ne ait olan 3 katlı yalı yıllar süren dava sonrası bugün tahliye edildi.



Tahliye için verilen sürenin dolmasıyla birlikte sabah saatlerinde İBB ekibi yalıya geldi. İcra memurları gözetiminde çilingir yardımıyla yalıya giren görevliler, eşyaları kamyon ve minibüse taşıyarak yalıyı tahliye etti. Yaşananlara tepki gösteren yalı sakinleri gözyaşlarını tutamadı.

"SANA VERDİĞİMİZ OYLARA YAZIKLAR OLSUN"

Yalı sakinleri, "İmamoğlu'na verdiğimiz oylar haram zıkkım olsun" derken, yaşanan süreçle ilgili konuşan yalının hak sahiplerinden Cenk Barkan, "Gördüğünüz üzere çilingir marifeti ile kapıyı açtılar eşyalarımızı taşıyorlar. Hukuksuz iş elbet adalet yerini bulacak biz davamızda sonuna kadar vazgeçmeyeceğiz. Anayasa'da mahkememiz var, devam ediyor" dedi.

Barkan, "Ekrem İmamoğlu şunu iyi bilsin, İstanbul'un neredeyse bütün zabıtalarını, bütün polislerini buraya toplamanın anlamı var mı? Biz kimiz? biz terörist değiliz ki. Sanki kentsel dönüşüme direnen mahalleli gibi gelmiş burada yaşayan iki kişi var zaten. Ama bizim bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecek... Ekrem İmamoğlu’na sesleniyorum, hak, hukuk, adalet dedin, yazıklar olsun" şeklinde tepki gösterdi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 213
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Başa geldiğini düşün don atlet kalırsınız ozaman ne ettik dersiniz iş işten geçer görürsünüz ozaman..
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    La üzülmeyin arabanız kış ayında hasar gördü yağmur çamurda evlerriniz zarar gördü yinede ses çıkmadı fox.izlemeye devam edin sizler rahat olun İlker efendi Fox'ta sizi yagmalamaya devam etsin..
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Birşey olmaz yine oy verirsiniz kışın perişan oldunuz sesiniz çıkmadı yinede çıkmaz alistiniz siz
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Geber beter ol,senmisin chpkk ya oy veren.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yaşıyorsanız öyle idare olunursunuz. İslam'ı bilmeyenlerin hali. Hiç ağlama sitem etme çünkü zulüm sizin oylarınız ile başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!