Virajı alamayan ehliyetsiz sürücü yaralıları ezdi: 1 ölü

Tunceli’nin Ovacık ilçesi Paşadüzü köy yolundaki virajda ehliyetsiz sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin çarptığı Savaş Özbek (32) yaşamını yitirirken, yaralanan M.A. askeri helikopterle Elazığ’a sevk edildi.

Virajı alamayan ehliyetsiz sürücü yaralıları ezdi: 1 ölü
Virajı alamayan ehliyetsiz sürücü yaralıları ezdi: 1 ölü
GİRİŞ 18.09.2022 18:38 GÜNCELLEME 18.09.2022 18:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, öğle saatlerinde Ovacık ilçesine bağlı Paşadüzü köyü yolunda meydana geldi. Ovacık ilçesinden Paşadüzü’ne seyir halinde olan T.T. yönetimindeki otomobil, virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak 2 yayaya çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yayalardan Savaş Özbek’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Hayati tehlikesi olan diğer yaya M.A., Tunceli Devlet Hastanesi’ne, oradan da askeri helikopterle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Savaş Özbek’in cansız bedeni otopsi için hastane morguna götürülürken ehliyetsiz sürücü T.T. de gözaltına alındı. Yaralı M.A. için Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği’nde yapılan açıklamada, birden fazla kırığı olan hastanın yoğun bakım ünitesinde, beyin cerrahı ve ortopedi uzmanları tarafından tedavisine başlandığı belirtildi.

Ölümle sonuçlanan kazada ehliyetsiz sürücü T.T. ise işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • mehmet efe 1 yıl önce Şikayet Et
    innalillahi ve inna ileyhi raciun.yaralıları ezdi değil yayaları ezdi olacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti