Güngören'de İETT otobüsü tramvay hattına girdi, kaza yaptı!

Güngören'de tramvay hattında kaza yapan İETT otobüsü nedeniyle tramvay seferleri aksadı.

GİRİŞ 19.09.2022 09:06 GÜNCELLEME 19.09.2022 09:32
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İstanbul Güngören'de Güneştepe Tramvay Durağı önünde sabah saatlerinde kaza yapan İETT otobüsü nedeniyle Bağcılar- Kabataş tramvay seferlerinde aksama yaşandı.

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı seferleri Kabataş-Soğanlı istasyonları arasında yapılıyor. Bağcılar-Soğanlı istasyonları arasındaki seferler ise ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet veriyor.

Öte yandan kaza yapan İETT otobüsünü tramvay yolunda kurtarma çalışmaları devam ediyor.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Yasaklı bölgeden çıkmak için geri geri gelen otobüs şoförü  tramvay yolundaki elektrik direğine çaptı. Kazanın nedeniyle Bağcılar- Kabataş tramvay seferlerinde aksamalar yaşandı. Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı seferleri Kabataş-Soğanlı istasyonları arasında yapıldı. Bağcılar-Soğanlı istasyonları arasındaki seferler ise ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verirken kaza yapan otobüsün tramvay yolundan çekilmesiyle seferler normale döndü.

"ANINDA MÜDAHALE EDİLMESİ LAZIM"

İşe gitmek için beklediğini ifade eden Ünal Aras, "Maalesef İstanbul'un hali bu. Tramvay yolunda araçların girişinin yasak olduğu bölgeler var. Burası küçük bir kamu yeri değil. Burası büyük bir tramvay hattı. Herhangi bir problem olduğu zaman anında müdahale edilmesi lazım. Biz işe gidiyoruz mazeret olarak kazayı söyleyebiliriz. Okula giden öğrenciler ne olacak? Az önce yolda yürürken engelli çocuk yürüyemiyordu. O çocuk buradan 3 durak yürümek zorunda kalacak" dedi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 30
  • Xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu zamana kadar bu şoförlerin kendilerine anında alkol kontrolü yapılmaz
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    ibb her gün kaza her gün rezillik her gün sorun iflas etti ibb nenin başkanı nerede rakı içiyor tatilde yatla geziyor katla atlıyor adam zevkinde iyi oluyor istanbula ve ibb ye hakketiniz
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Imamoglu geldikden sonra başladi bunlar Insanda bir utanma olur yaav Yönetemiyorsan birak git Insan oldugunu anlasinlar Ne bu rezillik
    Cevapla
  • cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    eskiden iett 3 grupdan oluşuyordu. iett, özel halk otobüsleri ve kiralık çalışan erguvan otobusler. bu 3 otobüs firması birleştirilerek hepsi iett çatısı altında toplantı. bu otobüs özel halk otobüsü olarak özel şahıslar tarafından işletiliyor. şöforü de şuan mevcut yönetim tarafından işe alınan bir şoför değil. ekremin ya da chp nin işe aldığı şoför denilerek karalama yapmanın ya da iftira atmanın doğru olmadığını düşünüyorum. ayrıca unutmayın ki iftira büyük günahtır.
    Cevapla
  • Cengaver28 1 yıl önce Şikayet Et
    İş bilmezlere iş teslim ettiler Tıkır tıkır işleyen projeleri bu iş bilmezlere teslim ettiler Aaah İstanbul ah yazık oldu :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...