Eyüpsultan'da otomobilin bagajında 1 kilogram eroin yakaladı

Eyüpsultan'da uyuşturucu madde taşıdığı ihbarı yapılan bir otomobili durduran polis ekipleri, bagaja gizlenmiş kutu içinde bir kilogram eroin ele geçirdi. Otomobildeki M.Ü. ve H.İ. gözaltına alındı.

Eyüpsultan'da otomobilin bagajında 1 kilogram eroin yakaladı
Eyüpsultan'da otomobilin bagajında 1 kilogram eroin yakaladı
GİRİŞ 20.09.2022 13:58 GÜNCELLEME 20.09.2022 13:58

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Tem Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde taşıdığı ihbarı yapılan 34 FN 0988 plakalı otomobili durdurdu. Araçta arama yapan polis ekipleri, bagaj kısmına gizlenmiş 14 poşet içinde kutuya konulmuş bir kilogram eroin ele geçirdi. Ayrıca aracın teyp kısmında beyaz bir poşet içerisinde 10 bin 305 TL ve 20 euro para bulundu. Otomobildeki iki şüphelinin üst aramasında ise 10 gram eroin ele geçirildi. Şüpheliler M.Ü. ve H.İ. gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar