Operasyon bölgesinden şehit haberi geldi! MSB'den açıklama

Son dakika haberi: Pençe Kilit operasyonu bölgesinde 1 askerimiz şehit olurken 2 askerimiz de yaralandı.

Operasyon bölgesinden şehit haberi geldi! MSB'den açıklama
Operasyon bölgesinden şehit haberi geldi! MSB'den açıklama
GİRİŞ 21.09.2022 14:55 GÜNCELLEME 21.09.2022 15:19
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Operasyon bölgelerinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken bugün acı bir haber geldi.

1 ASKER ŞEHİT 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 21 Eylül 2022 tarihinde, bir üs bölgemize teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm. Onb. Muhammed KARAÇAM şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." denildi.

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kahraman silah arkadaşımız, 21 Eylül 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Salih Doğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun yavrumuzun, yiğidimizin, aslanımızın...mezara sığmayan erler. sizlerin hakkını nasıl öderiz? Rabbim yakılarına güç kuvvet versin.
    Cevapla
  • Kızıl elma 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin makamı ali olsun yigdimizin
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin... Allah şehadetlerini kabul edsin tüm vatan evlatlarının
    Cevapla
  • ppm 1 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale muharebesini kast ediyorum son yorumumda ...
    Cevapla
  • İlker 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah askerimizin o güzel ismi hatırına sehadetini kabul, yine o ismin sahibi ne komşu eylesin inşallah, yaralilarimiza da acil şifalar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası