'Dedikodu' yüzünden kuzenini öldürdü!

Adana’da 'dedikodu' yüzünden çıkan tartışmada H.T. (17), teyzesinin oğlu Berat Yüce'yi (20) göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

'Dedikodu' yüzünden kuzenini öldürdü!
'Dedikodu' yüzünden kuzenini öldürdü!
GİRİŞ 22.09.2022 11:01 GÜNCELLEME 22.09.2022 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana’da gerçekleşen olay, önceki gün saat 15.00 sıralarında Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. Akraba olan iki aile arasında bir süre önce dedikodu nedeniyle husumet başladı.

Ailelerin çocukları H.T. ile teyzesinin oğlu Berat Yüce olay günü mahallede karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede H.T., cebinden çıkardığı bıçakla kuzeni Yüce’yi göğsünden yaraladı. Yüce kanlar içinde yere yığılırken, H.T. ise kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Balcalı Hastanesi’ne kaldırılan Berat Yüce, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis, şüpheli H.T.’yi yakın bir sokakta yakalayıp, gözaltına alındı.

Berat Yüce’nin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından toprağa verildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    1 neden bıçak taşınır 2 neden bu öfke 3 adam öldürme bu kadar kolay mı ? Bir de en yakın can ciper akraba . Ve bu daha çocuk . Sıonuç ömürboyu pşşmanlık yıkılan yuvalar giden canlar ve ahiret azabı eyvah ki eyvah
    Cevapla
  • Nuri memduh 1 yıl önce Şikayet Et
    büyüklerin sucu ..yaptignizla sevinin ...aile olmayi bir ögrenin
    Cevapla
  • IslahEtsinALLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu genclere bu zemini hazirlayan sozde buyuklerede lanet olsun, bicak tasiyip onu kullanan korkak ahlaksiz ruhsuzlara da!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?