İstanbul'un girişinde 181 metrelik yük gemisi arızalandı

Mısır'dan Rusya'daki Kavkaz Limanı'na seyreden MY MERAY isimli 181 metre boyundaki yük gemisi İstanbul Boğazı girişinde arızalandı.

İstanbul'un girişinde 181 metrelik yük gemisi arızalandı
İstanbul'un girişinde 181 metrelik yük gemisi arızalandı
GİRİŞ 24.09.2022 11:30 GÜNCELLEME 24.09.2022 11:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Mısır'dan Kavkaz'a seyir halindeyken İstanbul Boğazı güney yaklaşımında makine arızası yapan MY MERAY isimli 181 metre boyundaki dökme yük gemisi için kılavuz kaptanımız ve Nazım Tur römorkörümüz ivedilikle bölgeye yönlendirildi."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • yasemin a. 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedense disardan gelen gemiler ariza veriyor boğazda Allah korusun oralara mayin bisey dösemesinler ya da başka bişey!!!
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklı Yasemin Hanım, sizi anlayabiliyorum, genel olarak dışarıdan gelen gemiler arıza veriyor fakat bakımsız ve yeterince öz verili bakılmaya Arap gemileri ve buna benzer diğer bayraklı gemiler. Mayın noktasında yorulacak bir fikir yoktur, ticaret gemileri olduğundan biraz farklı isleyis
    Cevapla
  • Acar 1 yıl önce Şikayet Et
    Hanım efendi bunun dışarıdan gelen gemi ile ne alakası var anlam veremedim gemiler yük almak için çıkıyorlar gemilerin otobüs gibi bir yerde bekleyip çıktığını falan düşünüyorsunuz sanırsam ama olay öyle değil bilginiz olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde