MSB: 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Pençe ve Pençe-Kilit operasyon bölgelerinde 4 PKK’lı terörist, Gara bölgesinde 2 PKK’lı terörist, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde ise 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 25.09.2022 13:51 GÜNCELLEME 25.09.2022 15:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Terörist neredeyse hedef orası! Irak'ın kuzeyindeki terör inlerine yönelik operasyonlarını aralıksız sürdüren Kahraman Mehmetçik, Pençe ve Pençe-Kilit operasyon bölgelerinde 4 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi." denildi.

2 PKK'LI DAHA ETKİSİZ!

MSB: Irak’ın kuzeyindeki terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millî İstihbarat Teşkilatının koordineli çalışması sonucu Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi.

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB: Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz! 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    siha sezgin ve hdpkk ile ittifak edenler bu habere cok üzulecekler
    Cevapla
  • ☪ Kürdüm ☪ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allâh (c.c.) Türk Askerini korusun, gücüne güç katsın, cesaretini artırsın, ayağına taş deydirtmesin, görevinde üstün başarılar diliyorum... i Love You ☪ Türkiye ☪ _______________ dipnot : Kahrolasın Terorist cahapekaka
    Cevapla
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'