Elon Musk'ın roket, uydu ve uzay mekiği şirketi SpaceX'in Starlink uydularının geçişi gökyüzünü aydınlattı.

Türkiye'nin birçok şehrinde akşam 19.30 sıralarında gökyüzünde ortaya çıkan ışıklar merak uyandırdı. Tek sıra halinde ilerleyen ışık noktaları vatandaşların heyecanlanmasına neden oldu. 5 dakika boyunca gökyüzünde görünen Starlink uydularını gören vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak o anları kaydetti.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • doğukan 26.09.2022 12:21
    iyi de amerikada öldürülen , zulüm edilen siyah tenli kardeşlerimizin ve konuşulmayan polis cinayetleri için de elon bir şeyler yapabiliyor mu ? dürüstlük veya yardım önce kendi yakınlarında olmalı , İranda değil...
  • Can Itın 26.09.2022 12:19
    "Fatih hocam" isimli biri Uzay diye bir yer yok demiş , ironi mi yapıyorsun bilmiyorum ama eğer yapmıyorsan daha komik. Allah Kur'an'da göğün sınırlarını geçemezsiniz demiyor, ancak büyük bir güç ile geçebilirsiniz diyor, ayetin yarısını okursan böyle yarım hoca olursun işte. Yarım hoca da adamı dinden eder bilirsin.
  • Gerçekler 26.09.2022 11:49
    Gösteri yapılan ülkelerde hemen bu starlink sistemini devreye sokuyor ABD, oradaki göstericiler internet üzerinden organize olmaya devam edebilsin diye. Tamamen ABD'nin silahı bir uydu projesi bu.
  • Grafeni Çaktılar 26.09.2022 11:22
    Hani bu uydular bedava internet verecekti, ne oldu? Bu gördükleriniz Dijital Deccalizmin bizi izleyen gözleri, bizi duyan kulakları, bize vesvese veren sihirli aletleri ve yakında bizi robot gibi kumanda edebilecek sihirli değnekleridir. Bunlar hiç de masum değiller. Her biri sadece 5G değil 300G kapasiteli elektromanyetik frekans, ölümcül radyasyon yayabilen çok tehlikeli silahlardır. Odaklandıkları yerde yangın çıkarabilirler, elektronik cihazları bozabilirler, bir canlıyı çıldırtabilirler, hatta öldürebilirler. Bunların Türk hava sahasına girişlerine müsaade etmek doğru değil.
  • Misafir0815 26.09.2022 10:58
    Iran devleti Internet i kestigi icin, Elon Musk Starlink i Irana gönderdi, halk internet üzerinden tüm dünyaya ulasa bilmesi icin. Bu da Irana gidisleri idi. Elon Musk bile Iran Zalimine karsi mucadale ediyor ve Iran Halkina Internet sunuyor.
Daha fazla yorum görüntüle