Mustafa Çelik'in annesi Ümmühani Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik'in annesi, AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik’in babaannesi Ümmühani Çelik, bugün defnedildi.

GİRİŞ 27.09.2022 16:14 GÜNCELLEME 07.10.2022 21:41
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik'in annesi, AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik’in babaannesi Ümmühani Çelik, 110 yaşında Hakk'a yürüdü. 

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik

BUGÜN DEFNEDİLDİ

Ümmühani Çelik'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Antalya'nın Alanya ilçesi İspatlı mahallesinde Gökçe Ali Camii'nden kaldırıldı. Merhumenin naaşı İspatlı mahalle mezarlığına defnedildi.

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik ve AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik, taziyeleri kabul etti.

ÇELİK AİLESİNİ ACILI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze namazına Kanal7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal7 Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Zahid Akman, ÜLKE TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Kanal7 Ankara Temsilci Mehmet Acet, Radyo7 Genel Yayın Yönetmeni Serhat Karasu, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Kanal7 Haber Daire Başkanı Mehmet Yazıharman, Kanal7 Medya Grubu Mali İşler Daire Başkanı Harun Kapıyoldaş, Haber7 Yazarı ve Yönetim Danışmanı Ahmet Yarız, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan katıldı. 

Kanal7 Medya Grubu olarak merhumeye Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz...

AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik ve babaannesi Ümmühani Çelik



SENANUR ÇELİK'TEN DUYGUSAL MESAJ!

AK Parti Antalya Milletvekili Senanur Çelik, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

'TÜM SEVDİKLERİMİZDEN DUA BEKLİYORUM'

Çelik mesajında, ''Toroslardan esen hafif bir rüzgar, kalbi yumuşatan hoş bir tebessüm, baharda açan portakal çiçeği kokusu, kadim zamanlardan gelen içli bir türkü, hikmetli bir mani gibi hayatımızdan geçip giden, bu toprakların özünü temsil eden yiğit bir yörük kadını olan 110 yıllık çınarımız babaannem Ümmühani Çelik Hakk'a yürüdü. Bu dünyada saf ve duru bir imanın nurunu bizlere yansıtan canım babaannem için Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm sevdiklerimizden dua bekliyorum.'' ifadelerine yer verdi.





Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 49
  • Ana gibi Yar olmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    ***ANA GİBİ YAR, BABA GİBİ DİYAR OLMAZ*** : ANA’dır soran, sarmalayan, koruyan kollayan. ANA’dır, ailede en çok cefayı çeken, canından çok sevdiği ciğer pareleri ile eşi arasında köprü vazifesi yapan.Hele çalışan analarımız var ki…Sıcak soğuk demeden tarlada çalışan kadınlarımız, esnaf olan kadınlarımız.Doktor, hemşire akşama kadar çalışan, ev bütçesine destek olan, akşam olunca ikinci mesaisi başlayan elleri öpülesi kadınlarımız, analarımız asıl mesleklerini icra etmek için canla başla yeri geldiğinde kendisinden ödün veren ANA’larımız hakkınız ödenmez..
    Cevapla
  • Ana gibi Yar olmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Zordur Gadın Moğla’da kadın olmak, ANA olmak.Halbuki çalışkan, üretken varlıklardır kadınlarımız, ANA’larımız. Bir işi yaparken diğer başka bir işle ilgilenip, aynı zamanda düşünebilen tek varlıktır kadın. Hele hele ANA’lık…Ahtapotun kolları gibidir o değerli insanlar. Ocakta çorbasını karıştırırken bir tarafta çocuğuyla ilgilenen, iş yerinde çalışırken akşam evde yapacağı yemeği düşünen, evde temizlik yaparken bir taraftan telefonda arkadaşıyla sohbet eden değerli insandır kadın, eşsiz varlıktır ANA.Önemli olan, bu eşsiz varlıklar  yaşantımızdan ayrılmadan kıymetini bilmek, sevgimizi onlar hayattayken gösterebilmek..
    Cevapla
  • Ana gibi Yar olmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) ANA’larımızın değerini ifade etmek için, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır”demiştir ! _12 Mayıs’ta kalmadı sadece o günün güzellikleri. O gün günlerini kutladığımız, eşsiz sevdiğimiz ANA’larımız hala aynı yerindeler. Hadi bugünde, yarında, başka günlerde de onlara değerli olduklarını, onları çok sevdiğimizi hissettirelim. Yılda bir gün değil her dem sevildiklerini, önemli olduklarının duygusunu yaşatabiliyorsak işte en hayırlı evlat sizsiniz, ne mutlu size...
    Cevapla
  • Ana gibi Yar olmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Çalışkanlığı, samimiyeti ve özverili çalışmaları ile gönüllere girmiş öncelikle şehit Annelerimiz olmak üzere , cefakar, vefakar annelerimizle birlikte tüm annelerimizin, anne adaylarımızın ve evladı olmadığı halde her gördüğü çocuğa anne sevgisi verebilen, onları öz evladı gibi seven vefalı tüm annelerimizin, annesi hayatta olmayıpta onlara annesizliği hissettirmeyen anne gibi bakan sarıp sarmalayan tüm babalarımızın da özel ve anlamlı günlerini canı gönülden kutluyorum.Unutmayalım.ANA GİBİ YAR, BABA GİBİ DİYAR OLMAZ.
    Cevapla
  • celal 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah mevlam geride kalanlara sabır versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi