Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik terör saldırısında yaşanan çatışma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, çatışmada şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in, bir teröristi etkisiz hale getirdiği anlar yer aldı.

Çatışma sırasında polis memuru Gezer'in siper alarak kendini korumaya çalıştığı, bu sırada kendisine ateş eden teröristlerden birini tabancasıyla vurarak etkisiz hale getirdiği görüntülere yansıdı. Çatışma anında bekçilerin de polise destek verdiği görüldü.

Polisevi girişindeki kulübeye açılan ilk ateşte yaralanan Gezer'in, çatışmayı bu halde sürdürdüğü öğrenildi.

Mersin'de iki kadın terörist tarafından polisevine düzenlenen saldırıda polis memuru Gezer şehit olmuş, polis memuru Abdulkadir Öztürk de yaralanmıştı.

Yorumlar 265 Yorum Var
  • Nuri 03.10.2022 19:39
    Mecilste kaymaklı maaş vermeye devam edin
  • Ön Kuzu 30.09.2022 01:36
    Allahım; gani gani rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun.
  • Adanalı 29.09.2022 14:57
    Meskun mahallerde İri saçma atan pompalı yada otomatik silahlar tabancadan , keleş'ten dahi daha tehlikeli ve etkilidir. İşte bu sebeple Amerikan polislerinde kullanma yetkisi vardır. O mesafeden vurulması geceliğin zor bir hedefe kurşunu yapıştıran bu Yiğit insan , Eğer elinde bir pompalı olsa birer tane fişekte bunların ayaklarını yerden keserdi. Fakat Kader Ömür bunlara da inanmak lazım Şehitlik mertebesini Allah layık görmüş mekanı cennet olsun.
  • Necip ŞAHİN 29.09.2022 14:04
    Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit polis kardeşimin teröristlere ateş açtığı kulübe ve yolun uygun bir yerinde, yakınında birkaç mevzi olsaydı, keşke nöbetçi kulübesinde de polis kardeşimin kullanacağı bir otomatik silah bulunsa idi. Hain teröristlerin kullandığı yarı otomatik piyade tüfeğine tabanca ile karşılık vermesi şahsımca yeterli değil gibi iki terörist değilde daha fazla terörist olabilirdi. Bu konuda alınmış emniyet tedbirleri bir kez daha gözden geçirilmesi önem arz etmektedir. Rabbim emniyet görevlilerimizi ve ordumuzu her türlü kaza bela ve kötülüklerden muhafaza eylesin inşaallah.
  • mlt 29.09.2022 13:48
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah milletimizin başı sağ olsun ailesi ne sabrı cemil versin
Daha fazla yorum görüntüle