İzmir'de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çocuğunun tahlil sonucunun değerlendirmesini isteyen anne ile doktor aralarında yaşanan tartışma, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, bugün Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye Polikliniği önünde meydana geldi. Rahatsızlığı bulunan çocuğunu hastaneye getiren anne, tahlil sonuçlarını cildiye doktoru D.B.'ye göstermek istedi. Bu sırada odasından çıkan D.B. ile hasta çocuğun ismi öğrenilemeyen annesi arasında tartışma çıktı.

Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına da yansıdı. Kamera görüntülerinde hasta yakının, doktor D.B.'ye, "Nereye gidiyorsunuz" şeklindeki sorusu taraflar arasında tartışmaya neden oldu. Doktor D.B., "İşim var sana ne yöneticim çağırdı, sana hesap mı vereceğim" dedi. Hasta yakınının "Tabii öyledir" sözüne sinirlenen D.B., güvenliğin çağrılmasını ve durumu başhekimliğe söyleyeceğini belirtti. Bağrışmalar üzerine anne, çocuğunun yanında olduğunu ifade etti.

'SENİ MAHKEMEYE VERİRİM, ÖDERSİN 10 BİN LİRAYI GÖRÜRSÜN'

Bu sırada araya giren bir kadın, sakinleşmesi amacıyla doktor D.B.'nin omuzuna dokundu. D.B., temas kurmasından dolayı bu kadına da tepki gösterdi. Bir güvenlik görevlisi de tarafların arasına girerek olayı yatıştırmaya çalıştı. Her iki taraf da birbirlerine tepki gösterirken, bu kez doktor D.B., "Seni mahkemeye veririm, ödersin 10 bin lirayı görürsün" dedi. Koridorda bulunanlar ile hastane görevlileri tarafları güçlükle sakinleştirdi.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sosyal medyada da paylaşılan video vatandaşların tepkisini çekti. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, olay sonrası doktor D.B. hakkında idari soruşturma başlattı.

Yorumlar 757 Yorum Var
  • Hafize Uzun 01.10.2022 21:51
    Şiddete her zaman her türlü karşıyım amaaa böylelerine haddini dilini kullanarak vereceksin öyle çapsız insanların seviyesine inmeyeceksin yoksa bütün Doktorlara maal edemeyiz böyle durumları.insanlik her Doktora göre değil Doktor var doktor vaaarrr bilene
  • hidocan 30.09.2022 10:38
    sonra dayak yiyince doktoru dövdüler oluyor
  • şeriati osmanli :) 29.09.2022 10:31
    saglik calisanlarina siddete en agir ceza gelsin diyenler tv reklamlarinda surekli sürekli dondurup bunlari pofpof layanlar, hep suclu vatandasmi kardesim,vatandasa kopek muamelesi yapanlara ceza yokmu ceza,insanlari tersle kucuk dusur hor gör ondan sonra sağlık çalışanlarına siddete hayir
  • Fatih 28.09.2022 18:19
    Adamın biri isimli yorumcu, böyle tepeden bir doktor sana denk gelirse görürüz kim haklı kim haksız. Doktor önce insan gibi muhatap olmayı öğrensin.
  • Hasip 28.09.2022 18:10
    Hasta zaten hasta. Anladık . Doktorlar sabah akşam kiminle muhatap hasta ile. Vatandaş hemen işini bitirip gitmek istiyor haklı peki doktor veya sağlıkçı bir hasta gidiyor biri geliyor bu iş zor sabır işi ama zor . hemen şöyle yapmak böyle yapmak gerek demeyin toplum hasta . Çare herkes köyüne hiç değilse yaz ayları.,.....
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek