İstanbul’da denetim: İki İETT otobüsüne ceza

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince usulsüz çakar-siren bulunduran ve emniyet şeridini ihlal eden sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi.

GİRİŞ 28.09.2022 09:32 GÜNCELLEME 28.09.2022 10:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde usulsüz çakar-siren bulunduran ve emniyet şeridini ihlal eden sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde durdurulan araçlardaki sürücülerin evrak ve belgeleri tek tek incelendi.

Denetimler esnasında, emniyet şeridini ihlal eden iki İETT otobüsü şoförüne bin 800’er TL, cam film kuralını ihlal eden bir sürücüye 427 TL ve 2 sürücüye de emniyet şeridi ihlalinden bin 800’er TL ceza kesildi.

“YOLCULAR UÇAĞINDAN OLDU, NE GEREK VARDI" 

Denetimler esnasında emniyet şeridinin ihlalinden dolayı hakkında cezai işlem uygulanan bir sürücü trafik polislerine tepki göstererek, “Polis ağabeyler şuan biletlere bile bakmadan hakkımda cezai işlem yapıyor. Bu tamamen benden gidecek. Kaç kuruş kazanıyorum ki? Ben bu cezayı nasıl ödeyeceğim? Yazık, günah değil mi? Ben kendimi başka türlü nasıl ifade edeyim? Yolcular da uçağından oldu. Ne olacak şimdi? Ne gerek vardı?” dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 10
  • kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    bilet parası tahsil edilmeli.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    cam filmine ceza yazma işi tarihte kalmadı mı ya hu? ne cezası artık?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurallara uyacaksın cezalı durumuna düşmeyeceksin, bu neyin ağlaması.
    Cevapla
  • Freni Patlayan Cene 1 yıl önce Şikayet Et
    evet polis günaha girmis. bu kekoya drift yapma makas atma yetkisi verilmelidir. yolcular ucagini kacirmasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu