Parkta dövdüğü çocukluk arkadaşını komaya soktu

Adana’da, parka çağırıp tartıştığı çocukluk arkadaşı Serkan Mutlu’yu (18) öldüresiye döven Yusuf Can Azgın (18), ambulans çağırmak yerine cep telefonunu alıp, kaçt

Parkta dövdüğü çocukluk arkadaşını komaya soktu
Parkta dövdüğü çocukluk arkadaşını komaya soktu
GİRİŞ 28.09.2022 10:06 GÜNCELLEME 28.09.2022 10:06

Olay, 26 Eylül günü saat 20.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi’ndeki parkta meydana geldi. Serkan Mutlu, bir süre önce tartıştığı çocukluk arkadaşı Yusuf Can Azgın ile küstü. Azgın, olay günü cep telefonuyla aradığı Mutlu’yu konuşmak için parka çağırdı. Buluşan arkadaşlar, küfürleşme nedeniyle yeniden tartışmaya başladı. Çıkan arbedede Azgın, Mutlu’yu tekme ve yumruklarla darbetti. Yere düşen Mutlu, başını betona çarparak ağır yaralandı. Azgın ise arkadaşının cebindeki cep telefonunu alıp, olay yerinden kaçtı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ

Parkta yürüyenler, Serkan Mutlu’yu yerde hareketsiz yatarken görünce polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İlk müdahalesi yapılan Mutlu, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlike kaydıyla ameliyata alınan Mutlu’nun, beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mutlu’nun, bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Serkan Mutlu’nun cep telefonu sinyalinden takip edip, U.C.’yi (17) yakaladı. İfadesine başvurulan U.C., Mutlu’yu arkadaşı Yusuf Can Azgın’ın darbettiğini, cep telefonunu da ailesine götürmesi için kendisine verdiğini söyledi. Bunun üzerine ekipler, Azgın’ı dedesinin Hurmalı Mahallesi’ndeki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde, "Beni sürekli aşağılıyordu. Akşam konuşmak için parka çağırdım. Küfredince dayanamadım, dövdüm" diyen Azgın, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler