Son Dakika: Terörle mücadele devam ediyor: 12 PKK'lı etkisiz hale getirildi!

Son dakika... MSB, Suriye’nin ve Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarda 12 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 28.09.2022 16:17 GÜNCELLEME 28.09.2022 16:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok!" paylaşımında bulunarak, Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 10 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 10 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

KUZEY IRAK'TA DA TEMİZLİK DEVAM EDİYOR

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • E. T, 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğu ve güneydoğu bolgelerimizde hatta irak suriyede 40 milyon TÜRKMEN soydaşımız var bunların bir kısmı 100 yıldır asimile edilmiş bu soydaşlarımızı gerçek kimliklerine kavuşturup organize ettiğimiz zaman bu zırto pkk hdp denen böcekler defolup giderler.
    Cevapla
  • Yörük 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy Allahım .! Adını senin Rasulü'nün isminden alan Ordumuzu - Mehmetciklerimizi muzaffer eyle ve muhafaza eyle. Bedir ve Uhud'da Rasülüne ve ordusuna yardım ettiğin gibi yardım eyle , güç ver, kudret ver, cesaret ver, kahramanca galip gelmelerini nasib eyle
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah elleriniz dert görmesin temizlik imandandır!
    Cevapla
  • NAİL ERDOĞAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeden teröristleri abd eğitip yolluyor ama hiç kimse abd ye senin suriye de ne işin var demiyor en büyük terörist abd yılanın başı bir an evvel suriyeden terör ün temizlenmesi lazım ölen asker bizim askerimiz ama ölen terörist abd nin değil beslediği pkk nın leşi .orada hiç bir abd li askerin burnu kanamıyor
    Cevapla
  • siirtli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu lağam fareleri bitmedi VAR OLASIN KOMANDO
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi