Gaziantep’te feci kaza: 3 ağır yaralı

Gaziantep’te direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü park halindeki başka bir otomobile çarparak ters döndü. Kazada 3 kişi ağır yaralandı.

Gaziantep’te feci kaza: 3 ağır yaralı
Gaziantep’te feci kaza: 3 ağır yaralı
GİRİŞ 30.09.2022 21:44 GÜNCELLEME 30.09.2022 21:44

Kaza, Gaziantep’in Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Anayoldan sağa dönmeye çalışan O.B. yönetimindeki 27 EE 074 plakalı araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritte park halinde bekleyen 27 ACP 563 plakalı E.G. idaresindeki araca çarparak takla attı. Ters dönen araçta bulunan 2 kişi ile park halindeki araçta bulunan sürücü ağır yaralanırken, şahıslar araçta sıkıştı.

Olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları araçtan çıkartılarak olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildi. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?